Sunset Valley Times over De Sims 3 Beestenbende

Een andere fansite die afgelopen week bij EA Benelux langs is geweest is Sunset Valley Times. Ook zij hebben weer leuke screens online gezet en voor nu zijn dat voornamelijk de Create a Sim spullen.

| SVT: The clothes of Pets – Male clothes |
| SVT: The clothes of Pets – Female clothes |
| SVT: The hairstyles of Pets |

11 reacties

 1. Wow! Echt hele mooie kleding!
  Willen jullie er ook kleding en haar van kinderen en peuters erop zetten?

  alvast bedankt!
  xx

 2. Die kleding is awesome maar dat haar…

  1 van de man en de enige van de vrouw vind ik leuk, maar dat is echt te weinig hoor…

 3. Ben toch erg blij dat het wel leuk normaal haar is en geen opgepoft Japans haar. Ziet er goed uit en de kleding is ook heel leuk.

 4. de kleding is GE-WEL-DIG!!
  mischien wel de mooiste kleding ooit!!
  alleen de kapsels vind ik tog egt wel tegenvallen hoor.
  die van die vrouw is wel erg mooi.

 5. Vind de vrouwen kleding echt gaaf, alleen zag ik niet echt onderkleding(broeken of rokken) anders en geen andere laarzen of schoenen. Hoop dat dat er ook nog wel bij zit, nieuwe schoenen/laarzen. En ik miste kinder kleding, mischien kan je de truien/shirts met dieren prints ook bij kinderen aandoen.(hoop het)

 6. Ziet er wel leuk uit:) Vooral de vrouwendingen dan, de mannenkleding en haarstijlen hadden wel beter gekund. Maar hier ben ik al blij mee.

 7. zouden jullie mischien ook die oorbellen erop willen zetten ;$ en zijn er idd ook kinderkleding (en kapsels natuurlijk!) hopelijk ook voor peuters,, die worden egt verwaarloost met kleding en kapsels ;p

 8. Wow! Echt mooie kleding, vooral die van de vrouwen zijn mooi. 😀 Sommig zouden eigenlijk beter in na middernacht passen 😛 Maar ach, ik kan niet wachten!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *