Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Nieuwe patch voor De Sims 3: PC 1.26 en Mac 1.27

PC-game-update voor 1.26 Mac-game-update voor 1.27

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad ‘Updates’ in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat het volgende:

Updates voor de basisgame

Je kunt nu Collecties in Kopen gebruiken, creëren en aanpassen, zodat je gemakkelijk voorwerpen met een zelfde thema kunt sorteren en organiseren.
Aanvullende reparaties van bugs en het verbeteren van bestaande onderdelen.

Wereldavonturen

De Fotografievaardigheid is bijgewerkt en bevat nu nieuwe Fotocollecties met onderdelen uit de verschillende Uitbreidingspakketten van De SimsTM 3.
Aanvullende reparaties van bugs en het verbeteren van bestaande onderdelen.

Ambities

Aanvullende reparaties van bugs en het verbeteren van bestaande onderdelen.

Na Middernacht

Aanvullende reparaties van bugs en het verbeteren van bestaande onderdelen.

Levensweg

Aanvullende reparaties van bugs en het verbeteren van bestaande onderdelen.

Voordat je een update voor De Sims 3, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je ervoor zorgen dat je game soepel blijft draaien.
Breng als je vragen hebt over onderstaande stappen een bezoekje aan het forum voor Technische Ondersteuning van de officiële De Sims 3 Community. Via de volgende link kom je op dit forum terecht: http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page
Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen
Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.
Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Jouw De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3
Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële updates, uitbreidingspakketten of accessoirespakketten.
Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games
Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw uitbreidingspakket, update of accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.
Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestanddirectory: \Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen
Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.
Stap 3: De update volledig uitvoeren
Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig is uitgevoerd, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig is uitgevoerd. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders wordt de update geannuleerd.

25 gedachtes over “Nieuwe patch voor De Sims 3: PC 1.26 en Mac 1.27”

 1. redhead0966

  Dus ff voor de duidelijkheid: als je een nieuwe game installeerd dan zit daar automatisch de patch bij en hoef je m dus niet met deze patch te updaten?
  Zou het fijn vinden als bv de fotografiebug op vakantie verholpen is.

  1. Nefje

   Zeer waarschijnlijk wel. De collectiesmap is al met de Creëer een Huisdier demo toegevoegd dus ik neem aan dat de patch automatisch tijdens de installatie van Beestenbende wordt geïnstalleerd. Zo is het ook bij de voorgaande uitbreidingen gegaan.

 2. SimPat

  Heb de patch geinstalleerd en toen ik het spel ging opstarten werd het tot 2 keer toe automatisch afgesloten. Heb daarna de cache files en version.tag verwijderd en m’n mods voor de zekerheid en nu blijft ie het doen.
  Bij opties kan je nu voor iedere sim apart autonomie kiezen en of je sim verouderd. Da’s wel een flinke verbetering.
  Nu nog Beestenbende erbij 🙂

 3. Simsbear @ Telefoon

  Ik wacht wel rustig af, ik weet nog dat ik me hele spel moest deinstalleren + opnieuw installeren, dat is GEEN pretje als je steeds meer uitbreidingen krijgt…
  Hopen dat de winkels morgen beestenbende al hebben liggen! Meestal heb ik ’t geluk wel

 4. meestersim

  Er zit een fout in mijn startprogramma, hoe kan je deze downloaden zonder startprogramma? Gewoon via een derde partij graag? Ik kom ook niet meer op Origin door wat spellen van m’n broer >_<

 5. lidwien

  Ik heb de patch geinstalleerd en alles is goed! Maar is het iemand anders ook opgevallen dat er nieuwe patronen bij zitten (nee, geen downloads)? Bij ‘Met een thema’ zit bijvoorbeeld een patroon met honden, ik denk dat dus de nieuwe patronen van beestenbende zijn. Bij ‘Stoffen’, ‘Geometrisch’ en ‘Abstract’ heb ik ook nieuwe patronen gezien! Misschien zijn er nog wel meer maar die zijn me (nog) niet opgevallen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>