Verkoop De Sims 3 Beestenbende nu echt begonnen

Het lijkt erop dat de verkoop van De Sims 3 Beestenbende nu echt is gestart.

Gisteren kon bijna niemand nog deze 5e uitbreiding voor De Sims 3 al kopen, maar van alle kanten horen we steeds meer berichten dat veel winkels de game zijn gaan verkopen.

De officiële releasedag is pas morgen, maar als je echt niet meer kan wachten raden we je aan om op je fiets te springen en wat winkels te bezoeken en hopelijk verkopen zij De Sims Beestenbende al.

Smeken en zeuren kan soms helpen bij verkopers! De meeste winkels hebben de game namelijk al een paar dagen in hun magazijn liggen.

We wensen iedereen ongelofelijk veel plezier met deze langverwachte uitbreiding voor De Sims 3!

120 reacties

 1. Zijn er dan al winkels zoals bartsmit enz. die de game al verkopen? Ik heb alleen nog maar berichten gelezen over webwinkels.

 2. Hallo,

  ik zat net te kijke op een paar site’s en zag daar ook dat er een limited edition is.
  kan iemand mij vertellen wat je er dan allemaal extra bij krijgt?

 3. ik krijg hem vandaag al 😉 via de post keek net namelijk wat de status was en hij is nu met de bezorger mee dus krijg hem ergens vanmiddag!:D

 4. Voor de mensen die hem al hebben; Waar hebben jullie hem gekocht!? Geef ons een hint ofzo xD Ik wil hem ook zoo graag! 😀

 5. de mediamarkt heeft een drukfout gemaakt in de folder denk ik.. in de folder staat de limited edition afgebeeld, maar op de site kost deze 30,99 en de “normale” versie 22,-

  Morgen op na de mediamarkt en kijken wat ze gaan zeggen 😉

 6. een vriendin van mij en ik zijn gister bij de freerecordshop geweest, hij zou ons bellen als hij hem eerder mocht verkopen, hij heeft nog steeds niet gebeld! we gaan zo naar hem toe en.. misschien een beetje bedelen 😉

 7. heel gouda af gegaan en nergens verkopen ze het maar er is hoop de media markt in rotterdam allexandrum verkoopt hem al wel ik heb er nu 2 hier thuis liggen voor mij en een vriendin van me wou hem ook en hij is ook maar 22 euro

 8. Ik ben bij de Bartsmit, Intertoys, Free recordshop en de Dixons geweest en daar hadden ze het allemaal niet. Ik heb het gevraagd bij de Bartsmit en ze zei: We hebben hem wel ,maar we mogen hem nog niet verkopen… Ik zat echt van :O Nouja jammer dan… Dan ga ik hem morgen wel halen ;o

 9. ben net in gouda rond geweest, de game plaza heeft hem wel binnen maar mag hem nog niet verkopen anders krijgen ze een boete. Verder zeggen alle winkels dat ze hem morgen pas binnen krijgen :S

 10. Ik wou naar de Mediamarkt gaan, maar die is aan het verbouwen. 🙁 Toen ging ik naar de E-plaza en daar hadden ze hem nog niet.

 11. ik moet hem nu hebben ik heb van alles geprobeert gedownload op pirate bay geen 1 werkt en ik heb nog geen 31 euro om hem te koemn :s en ik moet hem nu hebben ik wil hem spelen snik ik wordt gek wacht al zolang

 12. Ze willen beestenbende nog nniet verkopen in Utrecht, want dan krijgen ze een boete. Ik wil het spel nu of ik word nog gek(ker)

 13. Oeps… haha mn vader heeft hem bij whekamp besteld en ik weet zn wachtwoord niet :$ nouja ik zal hem morgen wel binnenkrijgen en nouja anders krijg ik hem overmorgen xD…

 14. Ik was net naar de Intertoys geweest en daar hadden ze ‘m wel.
  Alleen.. de normale versie. Dan maar morgen naar E-plaza. 🙂

 15. ik was vandaag bij e-plaza, daar mochte ze hem nog niet verkopen… heb hem dus maar gereserveerd dan weet ik inieder geval zeker dat ik morge niet van jan … op en neer rijd

 16. ik heb dinsdag bij wehkamp bestelt de limited edition van sims3 beestenbenden maar ik heb nog steet niet ontvangen ik hoop morgen en anders maar wachten

 17. Vandaag heb ik hem binne gekregen. Heb m bij wehkamp gekocht. Maar er zit een fout op denk ik. Ik wou een paard gaan creëren maar heel t beeld van t paard was abnormaal…… Zn lip zit vast aan Zn hoeve Zn hoeven staan naast Zn benen ben egt teleurgesteld en boos. Als je dit ook hebt zeg dat dan.

 18. ik heb de gewone de sims 3 beestenbende om 19:10 gekocht bij de mediamarkt in roermond :D:D:D:D alleen mijn moeder werd gek van me omdat ik suuuper hyperactief en gek was 😛

 19. ik wil even wete wie er nog meer niet kan spelen. ik heb net survice gebeld van EA en die zij dat je als t goed is nog helemaal niet hoord te kunne spelen. die van mij doet t namelijk neit goed. wie heeft nog meer problemen met het spel.

 20. nee het lijkt maar zo dat je hem eigenlijk nog niet mag spelen -.- ….. het is toch ook nog niet de release dag slimpie 😛 XD

 21. oke nou gelukig ik hoop egt dat dat het is. en dat ik neit een kapot spel heb. volgens die man kan ik vrijad ermee spellen. maar meot ik m wel eerst van mn comp afhalen en opnieuw instaleren. ik hoop dat t egt dit is

  1. Als je gewoon een dvdrom hebt en je het spel kunt installeren zou je ‘m gewoon moeten kunnen spelen. Dat heeft niets meer met de releasedatum te maken dan. Ik heb ‘m via Origin (voorheen EA Store) en daar is ie nog niet vrijgegeven. Ik hoop ‘m morgen ook te kunnen spelen.

 22. Ik heb alle winkels gehad, niemand die hem al verkocht of wilde verkopen. En dat terwijl ze normaal gesproken altijd een dag van te voren (rond sluitingstijd) wel in de schappen liggen. Morgen met om half 10 gelijk naar de winkels zodat ik er een kan bemachtigen. 😀

 23. ik woon in herkenbosch een dorp ernaast zit wel op school in roermond XD sorry dan voor de mensen die hem niet hebben 😉 en vooral voor matthieu dan XD

 24. ik was bij gamemania (ofzoiets) en daar vroeg ik het maar ze zeiden dat ze hem nog niet binnen hadden en toen keek ik bij ds spellen en wat zag ik daar liggen…..de sims beestebende maar ik was niet opzoek voor de ds.

 25. Ik heb de limited edition 3 weken geleden besteld bij game mania in nijmegen. Ik heb vandaag opgebeld of ik hem al op mocht halen, en zeiden ze dat ze hem nog niet verkopen omdat ze anders een boete krijgen. Maar nu blijkt ook dat die kneus de verkeerde limited edition voor mij heeft besteld niet de pc versie maar de ps3 versie.
  En nu is de LE nergens meer te krijgen!
  Echt balen!
  Weet iemand nog waar die ergens te koop is? wil hem wel graag morgen :O

 26. Ik heb vandaag snel na school even gekeken in Breda bij de Free Record Shop en de Gamemania. Niets van Beestenbende gezien daar :p Heb ook nog niet in m’n eigen woonplaats gekeken hehe ;D

 27. Ik vind dat die download nu wel beschikbaar mag komen, het is al 8 minuten over 12… we hebben wel lang genoeg gewacht toch:(…

 28. Jaa! en nog steeds op die code voor dat accessoires pakket.. maar ik ben bang dat die niet meer gaat komen T.T noujaa.. afwachten maar, ook al … kan ik het mentaal niet meer aan xD

 29. Oké, wat ik dus niet wist is dat je de LE alleen kon krijgen door hem te bestellen. Nu heb ik de normale versie gekocht, maar die ga ik morgen maar terugbrengen aangezien ik toch echt de LE versie wil.

 30. Ik heb hem nu maar bij Wehkamp bestelt, de normale editie breng ik morgen maar terug. Ik wacht liever een week langer dat ik zeker weet dat ik tevreden ben met mijn aankoop, dan dat ik iets heb gekocht, terwijl ik er niet zo blij mee ben en liever de LE wilde. 😛
  Rare gedachte?

  1. Nee hoor! Ik heb ook speciaal gezocht naar de LE. Beter nu iets langer wachten dan dat je later spijt hebt.. Nu kun je de LE tenminste nog krijgen.

  2. Je wilt de EL alleen om dat winkeltje ? Dat is dus niet nodig want ik heb ook geen EL en bij de downloads op de EA pagina stond gewoon dat winkeltje wat ik in mijn spel kon zetten 😀
   En ik heb net de video gekeken hier iets boven op de homepage en in mijn winkel staat precies hetzelfde.

   1. Misschien wil EA er op deze manier voor zorgen dat iedereen de LE krijgt nu en dat de dierenwinkel later niet meer online staat in De Sims 3 Store?

   2. hee, waar zie jij dan dat winkeltje? Want ik heb ook gekeken maar ik kan hem helaas niet vinden.. Kon de limited edition niet vinden en op wehkamp.nl moet ik nog een week wachten dus heb de gewone gekocht.. dus zonder het winkeltje.. Maar als jij dat winkeltje wel hebt gevonden, dan is dat super natuurlijk!

    1. Toen ik mijn spel geregistreerd had op de EA site en bij *mijn account* en dan bij *mijn aankopen tot nu toe* keek stond hij daar gewoon in de lijst. Net als die hondenmand en voerbak.

   3. Het gaat me niet om dat winkeltje, de kans dat ik die gebruik is 1 op 100. Ik wil gewoon heel graag de LE en dan ben ik gewoon niet tevreden met “minder” om het zo maar even te noemen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *