Prima Games guides voor De Sims 3 (Pets – Beestenbende)

De officiële Prima Games guide voor De Sims 3 Pets is nu in de aanbieding bij Bol.com. Let wel op: deze guides zijn in het Engels; Nederlandse versies bestaan niet.

| Bol.com: Sims 3 Pets |

Maar voor je deze handige gids besteld is het misschien verstandig om nog even te wachten? Want als het goed is komt er deze maand ook een set met alle The Sims 3 Prima Games guides uit, waar óók de Pets guide in zit. En dat is dan een stuk goedkoper.

| Bol.com: The Sims 3 Box Set |

14 reacties

  1. We gaan eerst zelf spelen enzo en dan wordt alles vanzelf wel geupdate. We zijn in ieder geval al met wat dingen begonnen die vanzelf wel online komen. 😉

   1. Haha ja lijkt me ook hiki! het is echt een geweldig spel en ik kan niet wachten tot de nieuwe updates van jullie site komen!!

 1. Ik heb alle guides al dus weet nog niet wat ik ga doen, het ligt een beetje aan de prijs van de set.

  Maar de guides koop ik meestal een maand na de release van een game: ik zoek eerst dingen zelf wel uit 😀

 2. Ik ga wachten op de box set. Wilde de guides al een tijdje bestellen maar apart kost het toch ook wel weer een beetje teveel. Dus ff wachten nog!

 3. Ik heb net op internet gezien dat de Sims 3 box set (7 delen incl. een Sims encyclopedie) op 18 november uitkomt (althans bij Amazon in Amerika). De prijs is in Amerika $29,99 en in Engeland 17,99 Eng. ponden. Als je dit omrekent naar € dan zou de set hier niet duurder moeten zijn dan rond de € 21,00/€ 22,00. Misschien maakt BOL er wel een leuke aanbieding van 🙂

 4. Op Amazon.com staat dat de box set pas op 16 december uitkomt. Zal dus nog even duren voordat BOL hem op de site heeft staan. Nog even geduld dus!

 5. ik heb de box set half oktober bij Amazon.co.uk besteld, sindsdien iedere week bijna een mail met een andere bezorgdatum, later, vroeger, en nu 20-21 dec dat het bij me in de bus moet liggen……ben benieuwd. Prijs inc verz. is ongeveer € 24 ( voor mij)

 6. Het is ongeveer eind november al verschoven naar December. Ze meoten natuurlijk de guide voor pets nog maken, denk ik:P
  ik kijk iedere dag of hij er al is op bollie, dus ik houd jullie op de hoogte

 7. wat ik erg prettig vind aan de box set is dat er een aparte gids bij zit met alle in game spullen t/m beestenbende, dat maakt het voor mij makkelijker/ sneller om te zien welke CC ik er weer uit kan halen ivm overcompleet.

  1. inderdaad dat is wel handig. En de prijs van de pets Guide is al bijna de prijs van de hele box. ik heb al veel van deze guides maar ga de box denk ik ook wel kopen. Als ik er tenminste geld voor heb: december is dure maand 😛

 8. De Sims 3 Box set is vanaf nu te koop bij BOL. Kost 26,99 (is nog te doen Hiki) en de levertijd is 5-7 dagen. Nog net op tijd voor Kerst!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *