Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Reviews en De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

XGN’s review van De Sims 3 Beestenbende (PS3)

We hebben weer een Nederlandstalige review voor jullie gevonden en dit keer van de PS3 versie van De Sims 3 Beestenbende.

Een punt lager dan origineel

Hoewel Sims 3: Beestenbende een stuk meer content biedt dan De Sims 3 en het eigenlijk dezelfde fouten bevat, scoort de uitbreiding desondanks een vol punt lager. Hiermee willen wij ontwikkelaar EA erop attenderen dat het niet ongestraft wegkomt. Minpunten als de ellenlange laadtijden, de haperende framerate, de trage gameplay en het ontbreken van het bouwen van een huis zijn cruciaal voor een game als De Sims. Daarnaast: waar zijn de paarden, slangen en vogels gebleven, EA? Het is dat de honden en katten zo extreem schattig overkomen, anders had Beestenbende hier gewoon een onvoldoende gescoord.

| XGN: De Sims 3: Beestenbende |

7 gedachtes over “XGN’s review van De Sims 3 Beestenbende (PS3)”

 1. lasse

  kan iemand mij uitleggen hoe ik mijn hond uitlaat op de sims 3 beestenbende?? en hoe ik hem dan laat plassen, want nu zit me huis helemaal onder de plasjes. en ik kon het ook niet in de lessen vinden, plzz

  1. BartAdmin

   Beste lasse,

   Als je je hond wilt uitlaten moet je de interactie uitvoeren ”Hierheen gaan”, bijvoorbeeld naar een openbare kavel. Je sim zal automatisch de hond gaan ”uitlaten”. En over de plasjes, je moet je hond buiten het huis laten plassen, bijv. de tuin.

   Ik hoop dat dit je heeft geholpen,

   Groeten Bart.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>