Nieuwe spullen én premiummateriaal op De Sims 3 Store

Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel (nieuwe gameplay)
Laat je schattige baby of peuter kraaien van geluk met deze leuke babyschommel! Door de variabele instellingen kun je het ding perfect afstellen voor jouw kleine. Let op: door de meest extreme instelling kunnen kinderen misselijk worden en daar zit niemand op te wachten.
1 item voor 500 Simpoints.

Atomische Jack Planetenstrijd Flipperkas (nieuwe gameplay)
Atomische Jack schiet weer te hulp in deze klassieke flipperkast, waarin de wereld weer eens wordt aangevallen! Zorg dat je de hoogst mogelijke score haalt, door de magnetische bumpers slim te gebruiken en maak die buitenaardse wezens een kopje kleiner! Laat de kans om met vrienden en buren te spelen niet voorbij gaan en ga voor een glansrijke overwinning!
1 item voor 400 Simpoints

Alledaagse Tienercollectie
Precies de collectie die je tieners nodig hebben om aan hun twee belangrijkste prioriteiten te voldoen: er goed uitzien en plezier maken. De nieuwe stijlvolle en trendy looks laten je tieners er op hun best uitzien terwijl de Atomische Jack Planetenstrijd Flipperkast voor urenlang speelplezier zorgt! Samen vormen ze de ultieme combi voor tieners overal ter wereld.
20 items 1550 Simpoints.

Tiptop Peuterkapsels en Haaraccessoires
Vier looks waarmee je peuter er gegarandeerd stijlvol uitziet!
5 items voor 775 Simpoints.

Pret voor Kinderen van Alle Leeftijden Compilatie
De perfecte superset om te zorgen dat je kinderen het naar hun zin hebben en er tegelijkertijd modieus uitzien! De Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel zal het geluk van je baby en peuter gegarandeerd ten goede komen en de Atomische Jack Planetenstrijd Flipperkast is een schot in de roos voor kinderen en tieners. Tevens inclusief de Beste Bops met kapsels en hoofddeksels en de Alledaagse Tienercollectie om je kinderen er overal en altijd op hun hipst uit te laten zien. Met de Pret voor Kinderen van Alle Leeftijden Compilatie zit je vanaf de wieg tot aan de disco altijd goed!
25 items voor 2000 Simpoints.

10 reacties

 1. ik heb gisteren avond simpoints gekocht via orin
  maar vandaag staat er nog niks bijgeboekt?

  hoe lang duurt dit want toen het nog de eadm was stond het er gelijk op

 2. ik moet echt een baan erbij gaan nemen eigenlijk
  pppffffff
  jammer dat ze nog steeds de problemen met het andere primium probleem niet hebben opgelost
  zoals:

  de fountain of youth
  de windschim
  en bij de toverbook inplaats van boven fonkeltjes zitten het nu beneneden

  en nee heb alleen officiele store spullen dus geen custom content

 3. welke boot?????
  hahahhahaha was het maar zon feest???
  nee maar eerlijk word tegek nu toch met zoveel downloads in de shop
  al die primium content hoor in een uit breiding tezitten

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *