Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime duikt op op EA’s Origin

Officieel is er nog niets bekend over de 6e uitbreiding voor De Sims 3 maar op Origin staat de uitbreiding er nu voor €39,99. Er waren al flink wat geruchten die we ook op Sims Nieuws al gemeld hadden.

We kunnen er dus wel vanuit gaan dat dit een officiële bevestiging is. Het wachten is nu op een officieel persbericht en de eerste screens.

De Sims™ 3 Showtime Limited Edition

 • Exclusief materiaal in de Limited Edition: ontvang als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!
 • Ontvang het exclusieve podium en de openbare gelegenheid
 • Geef je Sims het exclusieve podium en de openbare gelegenheid, zodat zij het optreden van hun leven kunnen geven!

Kijk hoe je Sims het schoppen tot supersterren, terwijl je verbonden blijft met je vrienden! Ervaar hoe je Sims beroemd worden door op te treden op de verschillende podia in de stad. De Sims 3 Showtime introduceert voor het eerst sociale onderdelen zoals een paspoort, een nieuw onderdeel waarmee je Sims naar het spel van een vriend of vriendin kunt sturen! Daar kan je Sim optreden voor de Sims van je vrienden! Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.

Belangrijkste kenmerken

 • Je Sims kunnen hun droom als zanger, uitvoerend kunstenaar, goochelaar of DJ waarmaken. Kijk toe hoe ze beroemd worden, of zie hoe ze tijdens optredens voor andere Sims afgaan als een gieter.
 • Nieuwe sociale media-onderdelen: chat met vrienden, plaats berichten op hun pagina’s, geef updates en creëer vriendenlijsten.
 • Stuur je Sims naar de game van een vriend of vriendin en verwelkom de Sim van je vrienden in jouw spel!
 • Maak je eigen podium! Bouw een hip poppodium, een enorm stadion of een kleine onafhankelijke zaal. De indeling van het podium is van invloed op het optreden en de voortgang van de carrière van je Sim.
 • Met de Limited Edition ontvang je als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

| Origin: De Sims™ 3 Showtime |

Bron: Simtimes

51 gedachtes over “De Sims 3 Showtime duikt op op EA’s Origin”

 1. jelle

  mij lijkt het ook niet echt leuk, met al dat social media dat hoeft van mij niet. Sims is een game en nu word het een soort van social medie. ik hoef niet te weten wat iedereen met zijn sim doet en screens op de muur van hun

 2. mascha47

  dat supersterren heb je ook bij na middernacht.. dus dat kan je dr eigenlijk uitlaten. of ze moeten er ook in doen dat je niet gelijk als je met een ster praat dat je gelijk ook een un ster krijgt… dus ik wacht nog maar even af…

 3. Xelles

  Dit is eigenlijk een soort Facebook wat ze in De Sims aan het bouwen zijn; “Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.”

  Ik hoop echt dat ze dit niet met facebook zullen combineren. Met origin: oke. Maar niet met facebook. Maargoed, we zullen zien.

 4. Dyon

  WOOOOOOOOW w00t
  LIJP!!!
  het was dus toch geen fake 😀
  maar betekend dit dat er geen rabbit holes zijn voor stadions?
  sport carriere enzo
  btw dit miste ik ECHT in de sim 3 nachtleven
  hopelijk kun je als monster een alien 😀

 5. Lisa

  hmm lijkt me niet heel bijzonder.
  alleen dat je zangeres kan worden is super !
  waarom ze dat niet gwn in na middernacht hebben gedaan?
  miss sla ik m wel over, maar dat kan ik natuurlijk nog niet zeggen, eerst meer informatie (:

 6. Lam6

  EINDELIJK, heeft jaren mogen duren maar EINDELIJK!!!!!!
  Ik mis alleen filmacteur of fotomodel….zonder dat zou het spel niet kunnen overtreffen aan the sims superstar…Maar, we wachten wel af.

 7. Redhead0966

  Nou ik heb en wil geen facebook,twitter of hyves, dus voor mij mag dat wel weg blijven.
  En ik vraag me af of je met het doorsturen van je sims en het krijgen van sims van je vrienden niet ook virussen kan meekrijgen. Zoals toen die pop die een hoop ellende veroorzaakte (niet bij mij gelukkig), en kleding van andere sites die problemen kunnen veroorzaken.

 8. x_beestenbende

  Okee, even 1 ding voor de mensen die denken van ik ga het niet kopen want het lijkt te veel op na middernacht;

  Dit is dus waarschijnlijk nog lang niet alles bij levensweg en beestenbende wist je toch eerst ook nog niet zoveel mischien word het wel een hartstikke leuke EP en dat met dj en goochelaar enzo is ook wel leuk…

  Wat wel leuk zou zijn want ik snap het dus niet helemaal dat je zegmaar als je tegelijk de sims speelt met een vriend ofzo dat je dan naar elkaars stad toe kan gaan en dat de interacties van jou sim dat die ander die dan ook binnen krijgt en dan weer een interactie terug kan geven.
  Dus dat de ander ook echt de interacties die jij uitvoert binnenkrijgt en jij de interacties die de ander doet dat lijkt mij dus ook wel leuk..

  en als deze EP uitkomt zal dit vast niet het enige zijn wat in de EP zit mischien zijn er nog wel veel meer andere leuke dingen die je totaal niet hebt in na middernacht..

 9. Snooty

  Ik denk dat dit een van de mindere uitbreidingen wordt. Sommige dingen, zoals de supersterren is wel door een hoop fans gevraagd, maar denk niet dat dit een uitbreiding is waar velen op zitten te wachten.

   1. Rudy

    Nouja, ik vind dat we lang genoeg op een remake van Superstar hebben gewacht. In Sims 2 was dit al een gevraagde uitbreiding, maar toen hebben ze deze niet gemaakt. Ben blij dat ze er nu toch weer iets mee gaan doen.

    Of dit écht een goede remake van Superstar wordt, moeten we nog maar zien. Er is amper nog iets bekend.

    En Superstar is toch heeeel wat anders dan iedereen die het met ‘Na Middernacht’ vergelijkt. Ik zit hier wel op te wachten iniedergeval

 10. Lisa

  op t begin dacht ik er erg erg negatief over maar nu ik erover nadenk zou t best een interessante uitbreiding kunne worden.. behalve dat social media daar heb ik dus helemaal niets aan. afwachten of dit egt waar is en tot er meer over bekend is

 11. iemand die ik niet ken

  wie heeft er de uitbrijding ‘sims na middernacht’? Oke, als je die hebt, kijk dan eens naar het hoesje van na middernacht, en showtime. die vrouw in dat rode pak, staat ook op de voorkant van na middernacht net als de basgitaarist. en die twee dansende sims,rechtsboven op de verpakking van showtime, die staan op de voorkant van het accesoirespakket ‘luxe accesoires’ dus ik denk persoonlijk dat ze ons een heel klein beetje zitten op te stoken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>