De Sims 3 Showtime duikt op op EA’s Origin

Officieel is er nog niets bekend over de 6e uitbreiding voor De Sims 3 maar op Origin staat de uitbreiding er nu voor €39,99. Er waren al flink wat geruchten die we ook op Sims Nieuws al gemeld hadden.

We kunnen er dus wel vanuit gaan dat dit een officiële bevestiging is. Het wachten is nu op een officieel persbericht en de eerste screens.

De Sims™ 3 Showtime Limited Edition

 • Exclusief materiaal in de Limited Edition: ontvang als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!
 • Ontvang het exclusieve podium en de openbare gelegenheid
 • Geef je Sims het exclusieve podium en de openbare gelegenheid, zodat zij het optreden van hun leven kunnen geven!

Kijk hoe je Sims het schoppen tot supersterren, terwijl je verbonden blijft met je vrienden! Ervaar hoe je Sims beroemd worden door op te treden op de verschillende podia in de stad. De Sims 3 Showtime introduceert voor het eerst sociale onderdelen zoals een paspoort, een nieuw onderdeel waarmee je Sims naar het spel van een vriend of vriendin kunt sturen! Daar kan je Sim optreden voor de Sims van je vrienden! Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.

Belangrijkste kenmerken

 • Je Sims kunnen hun droom als zanger, uitvoerend kunstenaar, goochelaar of DJ waarmaken. Kijk toe hoe ze beroemd worden, of zie hoe ze tijdens optredens voor andere Sims afgaan als een gieter.
 • Nieuwe sociale media-onderdelen: chat met vrienden, plaats berichten op hun pagina’s, geef updates en creëer vriendenlijsten.
 • Stuur je Sims naar de game van een vriend of vriendin en verwelkom de Sim van je vrienden in jouw spel!
 • Maak je eigen podium! Bouw een hip poppodium, een enorm stadion of een kleine onafhankelijke zaal. De indeling van het podium is van invloed op het optreden en de voortgang van de carrière van je Sim.
 • Met de Limited Edition ontvang je als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

| Origin: De Sims™ 3 Showtime |

Bron: Simtimes

51 reacties

 1. Ik wacht de previews/reviews nog ff af, maar nu vind ik m nog maar magertjes. Achja, ik heb m nog niet gespeeld natuurlijk. 😉

 2. Ben benieuwd hoe dat nieuwe onderdeel gaat .Je sim door sturen en chatten ..Lijkt me leuk.Maar ja de prijs is? we blijven kopen .

 3. mij lijkt het ook niet echt leuk, met al dat social media dat hoeft van mij niet. Sims is een game en nu word het een soort van social medie. ik hoef niet te weten wat iedereen met zijn sim doet en screens op de muur van hun

 4. Ik denkt dat het nep is …. dit is iets te over dreven want na middenacht heeft dit zon beetje . dus konden ze niet iets orgineels bedenken .

 5. eerst dacht ik OMG !!! dit lijkt wel op een remake van na middernacht

  maar toen leesde ik dat je een googelaar kan worden en nu lijkt het mij al een stuk interesanter.

 6. dat supersterren heb je ook bij na middernacht.. dus dat kan je dr eigenlijk uitlaten. of ze moeten er ook in doen dat je niet gelijk als je met een ster praat dat je gelijk ook een un ster krijgt… dus ik wacht nog maar even af…

 7. aan de ene kant lijkt het me wel leuk, maar ik vind het teveel op na middernacht lijken, het klinkt ook wel als ambities vind ik. maar er komt toch eerst iets met weer?

 8. “De pagina is niet meer beschikbaar ”

  Haha was te verwachten natuurlijk , maar ik zeg er nog niks over ik heb nog geen mening 😉

 9. Dit lijkt mij dus echt een geweldig pakket. The sims Superstar was ook echt een van mijn favorieten, en dit lijkt er wel wat op.

 10. Dit is eigenlijk een soort Facebook wat ze in De Sims aan het bouwen zijn; “Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.”

  Ik hoop echt dat ze dit niet met facebook zullen combineren. Met origin: oke. Maar niet met facebook. Maargoed, we zullen zien.

  1. Idd, wat hebben ze toch met fb en twitter allemaal? Geef ons gewone versies, geen LE’s dus, en zonder social media zooi -___-

   Sorry 😉

 11. Hmmm dat optreden klinkt leuk maar delen met vrienden …..BLEH. Wordt het zeker net zo als op facebook. Hoe meer vrienden hoe meer je kunt. Ik hoop het niet.

 12. WOOOOOOOOW w00t
  LIJP!!!
  het was dus toch geen fake 😀
  maar betekend dit dat er geen rabbit holes zijn voor stadions?
  sport carriere enzo
  btw dit miste ik ECHT in de sim 3 nachtleven
  hopelijk kun je als monster een alien 😀

 13. ja en nog meer voor dingen tegaan betalen
  ik word hier ook niet vrolijk van eerlijk gezegt
  heeft iemand de nieuwe simsfree al gespeeld op de iphone heb hier nog niks over gelezen

 14. hmm lijkt me niet heel bijzonder.
  alleen dat je zangeres kan worden is super !
  waarom ze dat niet gwn in na middernacht hebben gedaan?
  miss sla ik m wel over, maar dat kan ik natuurlijk nog niet zeggen, eerst meer informatie (:

 15. EINDELIJK, heeft jaren mogen duren maar EINDELIJK!!!!!!
  Ik mis alleen filmacteur of fotomodel….zonder dat zou het spel niet kunnen overtreffen aan the sims superstar…Maar, we wachten wel af.

 16. Iedereen koopt deze EP toch wel. Dat weet EA. Fans willen de collectie toch compleet houden xD. Ik mis inderdaad ook fotomodel en acteur…. hopelijk zit dat er wel in.

 17. Nou ik heb en wil geen facebook,twitter of hyves, dus voor mij mag dat wel weg blijven.
  En ik vraag me af of je met het doorsturen van je sims en het krijgen van sims van je vrienden niet ook virussen kan meekrijgen. Zoals toen die pop die een hoop ellende veroorzaakte (niet bij mij gelukkig), en kleding van andere sites die problemen kunnen veroorzaken.

  1. Als het een 1 april grap zou zijn dan zou EA er niet zo moeilijk over doen denk ik. Bovendien is december wel erg vroeg voor een 1 april grap :p

 18. lijkt me egt nix hoop dat jewel winkels kan beginnen ofsoo maar 1ding snap ik niet je kan al beroemd worden dus wrm moet ea nou naa levensweg een 2e stomme uitbreding maken -_-

 19. Okee, even 1 ding voor de mensen die denken van ik ga het niet kopen want het lijkt te veel op na middernacht;

  Dit is dus waarschijnlijk nog lang niet alles bij levensweg en beestenbende wist je toch eerst ook nog niet zoveel mischien word het wel een hartstikke leuke EP en dat met dj en goochelaar enzo is ook wel leuk…

  Wat wel leuk zou zijn want ik snap het dus niet helemaal dat je zegmaar als je tegelijk de sims speelt met een vriend ofzo dat je dan naar elkaars stad toe kan gaan en dat de interacties van jou sim dat die ander die dan ook binnen krijgt en dan weer een interactie terug kan geven.
  Dus dat de ander ook echt de interacties die jij uitvoert binnenkrijgt en jij de interacties die de ander doet dat lijkt mij dus ook wel leuk..

  en als deze EP uitkomt zal dit vast niet het enige zijn wat in de EP zit mischien zijn er nog wel veel meer andere leuke dingen die je totaal niet hebt in na middernacht..

  1. Natuurlijk is dit niet alles wat erin zit, dat zou wel heel mager zijn. Bovendien is de uitbreiding nog steeds niet officieel aangekondigd, dus heel veel informatie is nog niet bekend 😉

 20. Ik denk dat dit een van de mindere uitbreidingen wordt. Sommige dingen, zoals de supersterren is wel door een hoop fans gevraagd, maar denk niet dat dit een uitbreiding is waar velen op zitten te wachten.

   1. Nouja, ik vind dat we lang genoeg op een remake van Superstar hebben gewacht. In Sims 2 was dit al een gevraagde uitbreiding, maar toen hebben ze deze niet gemaakt. Ben blij dat ze er nu toch weer iets mee gaan doen.

    Of dit écht een goede remake van Superstar wordt, moeten we nog maar zien. Er is amper nog iets bekend.

    En Superstar is toch heeeel wat anders dan iedereen die het met ‘Na Middernacht’ vergelijkt. Ik zit hier wel op te wachten iniedergeval

 21. op t begin dacht ik er erg erg negatief over maar nu ik erover nadenk zou t best een interessante uitbreiding kunne worden.. behalve dat social media daar heb ik dus helemaal niets aan. afwachten of dit egt waar is en tot er meer over bekend is

 22. wie heeft er de uitbrijding ‘sims na middernacht’? Oke, als je die hebt, kijk dan eens naar het hoesje van na middernacht, en showtime. die vrouw in dat rode pak, staat ook op de voorkant van na middernacht net als de basgitaarist. en die twee dansende sims,rechtsboven op de verpakking van showtime, die staan op de voorkant van het accesoirespakket ‘luxe accesoires’ dus ik denk persoonlijk dat ze ons een heel klein beetje zitten op te stoken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *