De extra’s van De Sims 3 Showtime Limited Edition (digitale versie)

Van De Sims 3 Showtime komt er uiteraard ook een Limited Edtion en deze 2 downloads zul je dan extra krijgen. Het gaat om een openbaar lot en een podium die bij de digitale versie zullen zitten.

Exclusief materiaal in de Limited Edition: ontvang als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden.

Waarschijnlijk zal de Limited Edtion de eerste weken na de release net zo duur zijn als de gewone versie. De adviesprijs is trouwens € 34,99 en de digitale versie kun je in ieder geval nu al reserveren op deze pagina van Origin.

Welke spullen er bij de fysieke versie van De Sims 3 Showtime Limited Edition zullen zitten is niet bekend. Wie weet wel dezelfde 2 downloads?

Meer over De Sims 3 Showtime vind je ook op ons forum:

| Sims Nieuws forum: De Sims 3 Showtime (EP6) |

10 reacties

  1. die wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ikdie wil ik

  2. hebben hebben wel jammer dat ik nu een mac gebruik en daar kan origine helaas niet op mis nu al beeste bende en nog 2 accessoires paketen. toch maar even windows op me mac installeren wand deze wil ik niet missen

  3. Weer ronde vormen in de gebouwen, het wordt tijd dat ze dat ons als bouwers ook eens gaan gunnen om dat te kunnen maken.
    Ze zien er wel cool uit 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *