Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Demise’ van Faalq

Van Faalq hebben we altijd veel machinima’s gemeld en deze horror machinima is nieuw. Het is niet bepaald een video die bij de Kerst sfeer past, meer bij Halloween eigenlijk  …. als je niet goed tegen enge video’s kunt … niet kijken!

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

3 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Demise’ van Faalq”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>