SN Interview: Anita – Senior Community Manager EA Benelux

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten. Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een magazine over De Sims en nog op veel meer andere manieren.

Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Ons 12e Sims Nieuws interview, gemaakt door AnsjJ2, is extra speciaal omdat het met Anita – Senior Community Manager van EA Benelux –  is. Het interview geeft een goed beeld wat Anita zo allemaal doet bij EA Benelux en we weten hoe nieuwsgierig jullie allemaal zijn naar wat er zoal bij EA achter de schermen gebeurt.

Anita (aka SimGuruNita) is ooit gewoon lid van de officiële Nederlandse De Sims 1 community geweest, is daar toen Moderator en later Admin geworden en heeft tijdens haar opleiding een stage bij EA gelopen. Na haar afstuderen kon ze meteen aan de slag bij EA Benelux en is ze inmiddels dus opgeklommen tot Senior Community Manager.

AnsjJ2: Wat vind u persoonlijk het leukste aan uw functie?

Anita: De variatie; geen dag is hetzelfde en je leert keer op keer weer nieuwe dingen. Je wordt ook telkens uitgedaagd om nieuwe dingen te verzinnen; stel er komt een nieuw spel uit en hoe kunnen we dan de fans weer opnieuw enthousiast maken.

| SN interview: Anita – Senior Community Manager EA Benelux |

Wil je weten welke Nederlandse Simfans we nog meer in het zonnetje hebben gezet ga dan even naar onze SN’s interviews: In het zonnetje pagina.

1 reactie

  1. Leuk interview zo Ansjii 🙂 En grappig dat een fan van De Sims zo op kan klimmen en nu Senior Community Manager is.

    Geeft hoop voor alle fans die ook bij EA willen gaan werken. Niet dat ik dat wil: al druk genoeg met SN 😀

    😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *