De Sims Freeplay reviews

Gisteren is op de App Store het nieuwe Sims-spel van EA voor iOS (iPhone, iPad en iPod Touch) beschikbaar gekomen, zie ook dit bericht op onze site.

Er zijn 2 reviews online gekomen die we even willen melden:

Overall it is not a bad game, it is very pretty and best of all, I think it is going to entertain me for a while. On my iPad 2 it runs amazingly fast, it is probably my favourite mobile version of The Sims. The game can very easily played without purchasing Simoleons/Lifestyle points, it is a choice if you want those furnitures or want the action to be done asap.

| Platinum Simmers The Sims Freeplay Review |

Een hoop dingen in het spel zijn nog gratis (al kan je natuurlijk altijd meer Simoleon of Lifestyle points kopen voor echt geld), maar ik kan me goed voorstellen dat in de toekomst er een hoop spullen betaald gaan worden.

Een andere gemiste kans is het feit dat er geen connectie is met de iPhone en iPad versies van het spel. Dit had het voor mij een stuk leuker gemaakt om te spelen op beide platformen; voor nu hou ik het bij m’n iPhone, omdat ik daar al ben begonnen. Hopelijk zal EA in een update zorgen dat je je spel wel kan linken en synchroniseren.

| Sunsetvalley Times De Sims FreePlay voor iOS review |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *