Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Gratis Ford Focus set op Amerikaanse De Sims 3 Store

Er is weer een gratis setje op de Sims 3 Store online gekomen en dit keer met een auto: Ford Focus en een nieuwe rabbithole: Sky Diving Center. En er zit volgens mij ook wat kleding bij.

| Amerikaanse De Sims 3 Store: 2012 Ford Focus Comes to The Sims 3 |

Er is wel even uitleg bij nodig: deze nieuwe set is niet op de Nederlandse De Sims 3 Store te krijgen dus je zult, via Taal Selecteren en dan English > United States, naar de Amerikaanse De Sims 3 Store moeten gaan. Vergeet niet later de taal weer terug te zetten.

Verder staat, na installeren van de set, de Sky Diving Center rabbithole tussen de openbare lots dus die moet je zelf, via Stad Aanpassen, in het spel zetten.  Alle andere screens kun je verder bekijken op Simprograms:

| Simprograms: 2012 Ford Focus Comes to The Sims 3… For Free! |

10 gedachtes over “Gratis Ford Focus set op Amerikaanse De Sims 3 Store”

 1. Giovanni

  mag je dit wel downloaden?

  er staat alleen geldig in de vs.
  en er staat ook iets over belasting en beperkt door de wet.
  ik weet ook niet dat stont er door google vertaaler.

  ik had het al gedownload
  ik heb geen zin om met EA ruzie krijgen.

 2. Zoriea

  Het lukt bij mij niet om het te downloaden!
  Als ik (met de Amerikaanse store) het pakket heb gedownload komt op mijn sims startprogramma: er is een fout op getreden, voor meer informatie kijk in het logboek.
  Heeft iemand enig idee wat ik hier aan kan doen en waar ik het logboek kan vinden.

  1. steefjee90

   Dit probleem heb ik al een tijdje… Heel vervelend, vooral omdat ik laatst iets gekocht hebt in the store maar het dus inderdaad niet gedownload krijg. Nu heb ik eigenlijk geld uitgegeven voor niks, maargoed. Een oplossing heb ik nog niet gevonden 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>