Sims 3 muis te koop bij Bol.com

Een leuke hebbedingetje om het nieuwe jaar mee te beginnen: een echte De Sims 3 muis. Deze is vanaf 10 januari 2012 te koop op Bol.com voor € 24,99.

Op de verpakking staat dat de muis van kleur kan veranderen die overeenkomt met het humeur van je Sim: de kleur van de plumbob dus. Ik denk niet dat het spel een interactie heeft met de muis dus waarschijnlijk kun je de kleur van de muis zelf veranderen?

| Bol.com: The Sims 3 Illuminated Mood Mouse |

Met dank aan simsfan1988 voor de tip.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

39 reacties

 1. Changes color to Match the Mood of Your Sim! staat er op de verpakking. Ik denk dus dat het wel automatisch gebeurd, of ik moet de tekst verkeerd lezen. Afbeelding: klik.

  1. Dat is de afbeelding die je krijgt als je op onze kleine afbeelding klikt. En of het inderdaad zo werkt …. ik moet dat eerst nog zien. 😉

 2. Leuke muis, alleen ik game nogal veel, en aan deze muis heb ik dus niet veel. Ik gebruik op het moment een Razer Krait, en die voldoet prima.

  1. Voor een game muis is dit best goedkoop. Kijk maar eens naar world of warcraft muis of toetsenbord. Of echte game muizen. ben je veel meer kwijt 😉

   1. Uhu Razer Krait bijv. Ook niet de goedkoopste. Daarom; dit is een leuk collectors item, maar een echte ”gamers” muis is dit niet.

 3. Ik heb nu ook een muis die van kleur veranderd.Gaat gewoon vanzelf .Heeft niets met spel te maken.Dus of deze dat wel doet …

  1. wat raar , zo te zien is hij daar inderdaad al beschikbaar. terwijl op amazon 31 januari staat en bol.com weer 10 januari. Nou ik laat mijn bestelling bij bollie staan.. Heb eerder problemen gehad met ECI…

 4. bedannt
  nu het hier goedkoper is ga ik hem mischien toch kopen
  🙂

  BTW: er staat “Kleurafstemming functie werkt alleen met de Sims 3 (volledige game en de uitbreidingen)”

  de verlichting werkt dus toch alleen met het spel.

  1. sorry Cindy ik had mijn vraag over ECI (dat je lid moet zin) al weggehaald. 🙂

   Verder hebben we geregeld niet zulke goede reacties over ECI op ons forum gehad: vooral wat afleveren op release datum betreft. Ze zijn altijd erg laat.

   1. dat heb ik tegenwoordig met meer sites : free recordschop , dynybite

    de laatste tijd helemaal geen goede ervaringen meer vroeger wel waren ze altijd ruim op tijd met bestelling vaak ver voor de release maar nu al paar keer telaat waardoor ik nu gewoon zelf naar de winkel ga om het tehalen

 5. Bestelling gecanceld: volgende maand wordt een dure maand dus even geen geld 🙁 hopelijk is de muis later ook nog te koop.

 6. Hallo Allemaal,

  Werkt deze muis ook met de gedownloade versies van de sims 3? (: Want ik wil hm ook graag hebben alleen wil ik dan wel dat ie ook van kleur veranderd zeg maaar :’)

  En als ie dat niet doet met gedownloade simsgames dan weet ik genoeg (: Iemand al ervaringen met deze muis?

  Ik hoor het graag!
  groetjes Chelsea

  1. Gedownloade games wordt niet over gesproken op de site 🙂 je kunt het proberen, werk het niet: Koop de originele spellen 🙂

 7. De muis geeft ook andere kleurtjes als je de Sims 3 NIET speelt. Hij blijft trouwens van kleur veranderen en niet elke keer 1 kleur als ik de Sims 3 speel. Dus ik snap niet wat ze dan bedoelen met “hij past zich aan aan de mood van je Sim”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *