Reminder: De uitdaging van de maand – januari 2012

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Zoals altijd hebben we goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar bijna niemand kan die lang volhouden. Jouw Sims hebben vast ook goede voornemens, zoals meer sporten of een gezin stichten.

Maak een foto van één of een aantal goede voornemens (een collage mag ook) die jouw Sims hebben. Gebruik je fantasie, want alles kan! Je kan de foto inleveren tot zondag 29 januari 10:00 uur, daarna is het tijd om te stemmen.

| Uitdaging van de maand januari 2012 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.