Nieuwe poll: Doe jij mee aan de boycot van De Sims 3?

Zoals jullie misschien wel weten is er op Facebook een groep Simmers die van 18 februari tot 25 maart 2012 een De Sims 3 boycot hebben georganiseerd. Zij zijn niet tevreden met een aantal zaken rondom De Sims 3 en de richting die het spel opgaat.

Meer informatie over deze boycot vind je in deze post op onze homepage, daar hebben veel van onze leden en bezoekers ook al gereageerd op deze boycot.  EA en / of The Sims Studio komen waarschijnlijk volgende week met een uitgebreide reactie op deze oproep tot een boycot.

Hey Sims Fans – we are listening to your concerns and will have feedback for you this week

EA UK

Wij zijn benieuwd of jullie ook mee gaan doen aan deze De Sims 3 Boycot.

De uitslag van onze ‘Mijn goede voornemen voor 2012 is …‘ poll vind je in ons polls archief: iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

7 reacties

  1. Ik zeg eigenlijk helaas ga ik mee doen .Ik vind het echt te gek worden met al die prijzen van spellen en in de koopmodus.Daarbij al die fouten in een spel …

  2. Ik ga niet meedoen, want door boycotten gaan er echt geen bugs weg.
    @acvy: Sims 3 boycotten, door een maand lang de Sims 3 niet te spelen, of op de officiële site gaan. Bovendien computerspellen zijn allemaal aan de prijs, niet alleen de Sims 3. En store spullen HOEF je natuurlijk niet te kopen. Dat is optioneel, net als de uitbreidingen kopen.

    Bovendien sommige fouten komen vaak ook door bepaalde hacks, dus eigenlijk zou je die juist moeten boycotten, niet het spel. 😉

  3. waar om zou je uberhoud mee doen aan boycot dat heeft weinig zin ea kijk er toch niet naar die zijn veel druk met showtime dit houden ze week vol en dan gaan ze weer sims 3 spelen het lever toch niet op

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *