De Sims 3 super sale: alleen in februari

et zal jullie wel opgevallen zijn dat veel winkels De Sims 3 hebben afgeprijsd en op MTV zag ik gisteren deze reclame voorbij komen die we vorig jaar februari ook al online hadden gezet.

De Sims 3 super sale duurt dus de hele maand februari en het is een goede manier om die De Sims 3 uitbreidingen en accessoires pakketten die je nog niet hebt een stuk goedkoper te kopen.

10 reacties

  1. De prijzen in de uitverkoop verschillen erg veel per site, soms wel 10 Euro minder dan bij een andere, dus heel aantrekkelijk om nu de serie aan te vullen. Wat ik me echter afvraag is of er een bepaalde volgorde vereist is van installatie van uitbreidingen of kan ik, als ik nu een eerdere uitbreiding in de uitverkoop koop, deze er gewoon bij installeren? En met welke speel je dan daarna? De laatst geinstalleerde of toch diegene die het laatst is uitgekomen?

  2. Haha die reclame zag ik eergisteren dacht ik op Comedy Central! ^^
    Maar helaas heb ik niks aan de supersale, ik heb alles al! :3

  3. Ps. ik heb weleens problemen gehad omdat ik ze op een verkeerde volgorde had geinstalleerd.. maar volgensmij kan het wel maar dan moet je het laatst uitgekomen spel als laatst installeren of “her” installeren.. Ik weet niet precies.. Dat geeft hij volgensmij zelf wel aan, als hij het niet zou doen.

  4. ik als simfan vind dat ik moet profiteren van die korting omdat ik nog niet alle EP’s en AP’s heb ik heb nu al de sims 3 na middernacht en de sims 3 luxe assecoires gekocht met die korting. Ik hou echt van die korting.
    ik ga ook nog Buitenleven en Levesnweg kopen voor die korting!

  5. Super handig deze sale! Maar ben ik dan echt de enige die er last van heeft dat Origin de kortingen niet geeft? Hij staat wel in het rijtje van de reclame, maar als je dan een sims wilt kopen is het gewoon voor de normale prijs.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *