Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime: producers tour Tweets

De Twitter Live Feed is weer weggehaald.

Vandaag zit Fransor in Keulen – Duitsland om daar De Sims 3 Showtime te bekijken en misschien te spelen en de vragen die jullie gesteld hebben beantwoord te krijgen door een van de Sims Studio producers die daar aanwezig zullen zijn.

Op dit moment is het niet bekend of Fransor ook tijdens de presentatie mag Tweeten maar ze zal in ieder geval gedurende deze dag jullie op de hoogte houden.

37 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: producers tour Tweets”

  1. hiki

    Er zijn al presentaties geweest in Frankrijk en volgens mij ook Engeland. Alle informatie daar vandaan staat onder een embargo tot 9 februari. Dus of er vandaag ook nieuwtjes over Showtime door Fransor getweet mogen worden … geen idee 😛

  2. FranSor

    Super bedankt allemaal voor het volgen! Ik laat jullie zo snel mogelijk weten waar ik allemaal ben achtergekomen, helaas heb ik een griepje opgepikt in Keulen dus het duurt ietsje langer dan normaal…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>