De Sims 3 Slaap- en Badkamer review van Female Gamers

Als je het net als ik het leuk vind om huizen te bouwen en in te richten dan is het een leuke aanvulling op je Sims collectie. De kleding is leuk, als je veel met je Sims speelt, maar de outfits zie je niet heel erg vaak, omdat ze toch gaan slapen en zich dan omkleden en als ze opstaan kleden ze zich ook meteen weer om. Ben je een verhalenverteller, dan kan het juist wel weer een leuke toevoeging zijn. Ik vind het zelf een leuk pakketje, alleen voor de officiële prijs van 19,99 euro vind ik het gewoon een miezerig pakket. In een aanbieding is het altijd leuk om je Sims collectie uit te breiden, maar over het algemeen is 20 euro gewoon veel teveel voor de weinig spullen die je krijgt. Maar zo denk ik erover, al met al toch een leuk pakket.

| Female Gamers: Review: De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires |

Onze review vind je trouwens op deze pagina.

4 reacties

  1. Ik heb het gekocht bij free record voor €12,99.En dan vind ik het prima.Zitten inderdaad wat leuke zaken in .Maar voor mij belangrijker alle problemen met Beestenbende ( niet opstarten/niet updaten enz ) zijn opgelost .

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *