Review Lunar Lakes voor De Sims 3 van Pinguïntech

Lunar Lakes voegt zeker iets nieuws toe aan je spel. Als je van het thema houdt, dan is dit een geweldige wereld. Met de unieke omgeving, exclusieve items en families zal je zeker uren zoet zijn. De Welvaartsboom is verder een leuke toevoeging aan het spel. Vooral voor de mensen die graag hun Sims overal het beste in willen laten worden maar voor wie er niet genoeg Simsuren in één dag zitten is dit een welkome aanvulling die er ook nog eens prachtig uitziet. Lunar Lakes is dus zeker een aanrader voor de Simsfan die eens wat anders wilt.

| Pinguïntech: Lunar Lakes review |

6 reacties

 1. Mee eens! in elk hoekje en gaatje is wel iets kunstigs gemaakt in Lunar Lakes, en gelet op detail. Wat wél weer jammer is, is dat eigenlijk geen enkele familie een stamboom heeft, ook niet de personages die zogenaamd familie zouden zijn van bewoners uit andere buurten. Dit was ook al zo in Hidden Springs. In Sunset Valley heb je dat namelijk wel. Voor een detailfreak als mij is dat wel jammer, maar de wereld zelf en de huizen zijn erg gelikt.

  Vraagje.. storen jullie je er aan dat er geen (uitgebreide) stambomen zijn in Hidden Springs en Lunar Lakes of ben ik de enige? 😛

  1. Zulke stambomen zijn wel goed ja om een gevoel te hebben dat de buurt af is en al een poos bewoond wordt.

   Jammer dat dat er dus inderdaad niet in zit.

   1. Het stoort me ook.
    Wat mij ook stoort is dat de meeste babysitters geen familie hebben in de stad waar je woont. Als je dan er mee samen gaat wonen of trouwen dan krijg je geen geld bij.

    1. Ja inderdaad jammer dat er zo weinig stambomen zijn van sims die ergens al wonen En helemaal geen stamboom als je bijvoorbeeld met de postbode gaat samenwonen.
     Dat geld stoort me niet echt. Ik vind dat je in sims 3 heel snel een goed gevulde portemonnee hebt. (dat duurde bij sims 2 altijd heel lang )

 2. Ja dat vind ik ook. Het wordt veel te snel afgeraffeld. Eerder had je hele stambomen, en nu hadden ze juist met de familie Sekemoto een leuke stamboom kunnen maken. EA slaat elke keer de fase: puntjes op de i over.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *