Patch 1.31 voor De Sims 3

EA heeft een nieuwe patch online gezet voor De Sims 3. Zoals jullie kunnen zien zitten daar een aantal nieuwe opties tussen die bij De Sims 3 Showtime horen. Enkele van deze nieuwe opties zijn dus ook beschikbaar voor het basisspel.

Update van de game voor 1.31

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad ‘Updates’ in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat de volgende wijzigingen:

Met de leuke nieuwe verbonden onderdelen kun je:

 • Berichten plaatsen en berichten van vrienden tijdens het spelen bekijken, zonder dat je daarvoor de game hoeft te verlaten of te pauzeren..
 • Nieuwe vrienden zoeken en toevoegen aan je lijst met vrienden.
 • Je spelersprofiel en prikbord openen via het menu met opties.
 • Ontvang statusupdates van je vrienden over hun game en reageer!
 • Prestaties – bekijk de buttons die je hebt verdiend door prestaties tot een goed einde te brengen, sorteer je buttons en bekijk welke prestaties je nog tot een goed einde moet brengen. Ook kun je nieuwe prestaties vinden, die regelmatig aan je game zullen worden toegevoegd!
 • Bewerk en bekijk je spelersprofiel, waaronder je avatar, je verhaal en de berichten op je prikbord, die allemaal over jou gaan!
 • Bekijk de laatste en leukste nieuwtjes over De Sims 3!
 • Je kunt nu aan de hand van een kledingkast bepalen wat je Sim aantrekt naar het werk.
 • Wanneer een NPC met een dienstverlenende functie zich bij je huishouden voegt, wordt diens speciale uniform ook aan de garderobe toegevoegd.

Voordat je een update voor De Sims 3, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je ervoor zorgen dat je game soepel blijft draaien.
Breng als je vragen hebt over onderstaande stappen een bezoekje aan het forum voor Technische Ondersteuning van de officiële De Sims 3 Community. Via de volgende link kom je op dit forum terecht: http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen
Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.
Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Jouw De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3
Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële updates, uitbreidingspakketten of accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games
Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw uitbreidingspakket, update of accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.
Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestanddirectory: \Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen
Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren
Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig is uitgevoerd, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig is uitgevoerd. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders wordt de update geannuleerd.

37 reacties

  1. Ik twijfel of ik het nu zal doen op wacht op De Sims 3 Showtime: daar zal de patch ook wel inzitten wie weet met nog een patch erin.

   😕

 1. ik hoor veel mensen er over dat ze na het installeren van deze patch problemen hadden.
  Hebben mensen dat hier ook?

 2. zal straks thuis wel even kijken heb tot nu toe nog nooit echt problemen gehad met patch dus zal het met deze ook wel los loopen

 3. Ik heb problemen met patchen. Het installatieprogramma zegt dat er een ongeldig bestand is. 🙁 Dan maar wachten op het spel zelf!

 4. Na het patchen loopt hij bij mij vast als ik een buurt wil laden, maar dat kan zijn omdat ik een no-cd file heb geïnstalleerd omdat ik de cd kwijt ben van Sims slaapkamer en badkamer spul. Nja. kan nu dus geen sims spelen.:( dan maar wachten op showtime.

  1. Echt weer EA om iets ter download aan te bieden wat niet goed getest is en een hele zooi aan bugs veroorzaakt. Kleine bugs oke, maar als hun hele gehypte nieuwe systeem niet werkt voor toch nog aardig wat gamers vind ik zeker kwalijk >:(

 5. Hulp nodig! ik heb de patch gewoon kunnen installeren, maar mijn player profile zegt dat mijn profiel NoXroadsName heet (dit heb ik NOOIT geregistreerd of ergens ooit maar ingevuld) en als dan uitlog, weer inlog met mijn email adres en wachtwoord, krijg ik wéér NoXroadsName. Ook staan mijn vrienden niet in de lijst die ik op de Sims 3 website heb staan en kan ik deze ook niet toevoegen. Op een amerikaans forum had ik al gezien dat er meer waren die het hadden, maar niemand heeft nog een oplossing. Hebben anderen hier dit probleem ook??

  1. Bug is verholpen 😀 heb ALLES opnieuw moeten installeren (ARG) maar het is gelukt en mijn profiel doet normaal 🙂

 6. Die patch loste bij mij juist problemen op. Mijn spel starte niet meer op, nu weer wel. Sims konden eerst niet fatsoenlijk een trap oplopen, nu weer wel. 🙂

 7. pppfff net nu ik hem wil uittesten
  ligt de site eraf van de sims 3 maar kan ook niet aanmelden in het spel

  daar komen de eerste online problemen al

 8. site werk weer
  maar als ik nu in het spel wil inloggen
  bij dat nieuwe ding
  krijg ik loginnaam en paspoort fout

  echt vreemd allemaal weer

 9. Ga zo ff simmen maar vraag me af of ik wel zal inloggen in het spel als er zoveel problemen zijn.Ik heb gisteren de patch geinstalleerd maar nog niet gekeken of het wel werkt bij mij.Nou ja merk het wel.

 10. Update gedaan en me spel is veel vlotter geworden, dat is wel fijn. En je ziet het meteen, je krijgt het zelfde zoals op de sims 3 site.

 11. nou ben al wat verder gekomen
  maar kan via het spel geen vrienden accepeteren
  ook kan ik mn gegevens van facebook en twitter niet invoeren
  krijg ik steeds loggin fout of paswoord fout

 12. Ben de heeeeeele middag bezig geweest met het proberen oplossen van problemen met mijn computer na het installeren van die o zo leuke nieuwe patch.Uiteindelijk alles er maar afgehaald en weer opnieuw geinstalleerd.Maar wat een gedoe zeg en ik was hier al zo bang voor.

 13. Ik heb volgens mij geen last van de patch, wel ben ik vanuit het spel naar mn buroblad geteleporteerd, had 3 kwartier niet gesaved helaas. En na de volgende poging foutcode 12 tijdens saven. Maar heb ik soms wel vaker, vooral als mn sims te moe of te veel honger hebben en ik ga saven.(zoals nu)Verder werkte alles prima, kreeg in het spel een vriendenverzoek en heb die geaccepteerd, wel is het soms lastig om berichten van anderen te openen of te lezen.

 14. Ik heb sinds de vorige patch al last van de bug dat (CC) stoelen etc. gewoon in de tafel verdwijnen, als je ze er gewoon bij wilt zetten. En dat mn Sims gewoon door de deur lopen zonder deze te openen, ook alleen bij CC deuren trouwens. Ik weet dat er oplossingen zijn voor dit probleem, maar wordt dit probleem ook opgelost door het installeren van deze nieuwe patch? Iemand die dat al uitgeprobeerd heeft? Ik wil namelijk heeeel graag verder met mn dagboek, maar als mn stoelen en tafels etc. niet meewerken zien de screens er ook maar raar uit 😛

  1. Als je deze patch gebruikt zal je spel wel helemaal uptodate zijn. Dus als je ooit vergeten bent te patchen krijg je ook alle oude patches mee. Dus beestenbende wordt dan ook bijgewerkt maar alleen als je hiervoor nooit gepatched hebt.

 15. ik heb sinds de patch problemen met de katten in mn huishoudens
  die laat niet en de kat staat stijf ergen vast
  erg irritant

 16. Na het installeren van de patch valt mijn game op sommige momenten uit. Vooral als ik de koop/bouwmodus open. Als hij dan niet uit valt en ik sla het spel op krijg ik ‘Foutmelding 12’ waarna de game toch uit valt. Iemand een idee/oplossing?

 17. @Merel, nee de patch zorgt er niet voor dat je CC ineens een interne code upgrade krijgen om met de patches sinds beestenbende om te gaan. Je zal de tutorial moeten volgen om je CC te repareren. Met de nieuwe patches zijn ze “kapot” gegaan en EA repareerd dat niet.

  1. Bedankt!

   Dan mag ik wel een weekend vrij nemen om al mn downloads bij langs te gaan, haha! Wel ontzettend raar! Ik heb ook een aantal spulletjes uit de Store en die werken ook niet goed, terwijl die toch echt van EA zelf komen dacht ik zo… Zouden ze toch iets aan moeten doen. Maar goed, ik ga er volgend weekend naar kijken 🙂 Bedankt nogmaals! 😀

 18. Showtime geinstalleerd, maar deze is waarschijnlijk ook niet goed getest door EA, ik krijg nu bij het opslaan na zoveel uur spelen een error code 12.. Het spel hapert ook nogal en dit werkt dus niet fijn.. Het komt ook voor dat Sims bevriezen en de wereld eromheen wel doorgaat. Lijkt me sterk dat dit door een cheat komt, want die maakte eerder het spel makkelijker en dan zou die nu ineens problemen moeten geven.. Denk het dus niet.. Als ik jullie was, zou ik even wachten met Showtime kopen, deze is namelijk nog niet optimaal volgens mij…. :’-(

 19. Nu ik showtime geïnstalleerd heb en de nieuwste patch kan ik de sims totaal niet meer spelen. De eerste keer kon ik de sims niets laten doen, daarna heb ik het spel eraf gegooid. Dan maar eens terug geïnstalleerd en nu werkt het steeds perfect, tot ik terug met mijn sims wil spelen, dit leukt, maar enkele seconden later valt het spel uit met een foutcode dat het spel niet goed werkt. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *