Patch voor digitale versies van De Sims 3 uitbreidingen komt snel

EA heeft laten weten dan er voor de digitale versies van de uitbreidingen voor De Sims 3 (de Origin versies dus) ook snel een patch zal komen. 404 – File Not Found is de error die een aantal Simmers dus krijgen als ze proberen een digitale versie (van De Sims 3 Showtime) te installeren.

In ieder geval wordt er dus gewerkt aan een patch voor de Origin versies. We houden jullie op de hoogte.

Sims 3 Expansion Pack Installation from Origin

We are aware of a game installation issue for digital download purchases of The Sims 3 Expansion Packs. Customers who purchased the expansion packs after 1:00 PM PST on Friday, March 9th may see a screen displaying a ‘404 – File Not Found” error when trying to install the game.

The Sims 3 team is urgently working to correct this problem with a new update to the affected titles. When this update is complete, the game update notes will be posted at https://www.thesims3.com/game/patches and you will then be able install your game. The next time you launch an expansion pack for Sims 3, you’ll be asked to update to the latest version.

We sincerely apologize for the inconvenience for those that may have been affected by this issue.

9 reacties

  1. Mijn gok is dat het veel te maken heeft met de nieuwe online mogelijkheden: er moet veel verwerkt worden en dat gaat allemaal schijnbaar niet helemaal goed.

   Maar ze zullen het weekend wel doorwerken aan die patch: dus ik denk dat ook deze patch er snel zal zijn!

 1. Vanochtend lukte het idd niet om te updaten.. Nu probeer ik het nog eens maar ik krijg weer de fout: “Fout tijdens update, ongeldig bestand gevonden” Dir vind ik nou zwaar kl*te, want mijn spel loopt echt niet als een tierelier, en hij sluit heel vaak af met de melding dat de sims niet meer werkt..

 2. Hm zijn de problemen van origin nog niet voor bij maar de André showtime speler heben ook last van problemen

 3. Ik heb hetzelfde probleem als Demi Mattias en Jordy.
  Is er inmiddels al een oplossing voor gevonden?
  Ik word er stapelgek van namelijk.

 4. bij mij moet ik de update download en dat doe ik goed.
  dan restart ik hem.
  dan moet ik hem weer downloaden,
  heb de sims 3, sims 3 showtime, sims 3 beestenbende.
  kan iemand mij helpen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *