[REMINDER] De uitdaging van de maand – maart 2012

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Op 8 maart komt De Sims 3 Showtime uit. Met deze uitbreiding kan je een nieuwe carrière opstarten als zanger, acrobaat of goochelaar. Deze uitdaging staat daarom ook in het teken van De Sims 3 Showtime, maar ook zonder deze uitbreiding kan je meedoen.

Wat is de bedoeling? Maak twee screens van een artiest: op de ene screen is hij/zij hard aan het werk als zanger, acrobaat, goochelaar o.i.d. om geld te verdienen voor zijn/haar familie. Op de andere screen zie je dezelfde Sim met zijn/haar gezin, of het nu een liefdevolle foto is of dat het gezin elkaar haat, maakt niet uit. Verzin er een leuk verhaal bij (als je dat wil) en maak twee prachtige foto’s. Gebruik je fantasie en inzenden kan tot donderdag 29 maart!

| Uitdaging van de maand maart 2012 |

De deadline is over 2 dagen dus als je nog mee wilt doen …