Eerste screens en informatie over De Sims 3: Katy Perry Pakt Uit (Accessoires pakket)

Indulge your Sims with the vibrant style of Katy Perry. The Sims ™ 3 Katy Perry Sweet Temptation contains a variety of decorative elements, furniture and fabulous outfits and hairstyles, all inspired by models and actual props Katy, who added a touch sweet and fun to the lives of your Sims . It also includes three new and spectacular locations: a local meeting place, a park and a community pool, all decorated with the delicious style of Katy Perry!

Sweeten the lives of your Sims with items inspired by Katy Perry: a guitar-shaped cake, elements to make a play corner in a realm of candy, delicious cotton candy trees and much more.

Converts the houses and the neighborhood of your Sims on an Caramelifornia full of fantastic and colorful furniture and decorative items.

Change the look of your Sims with lots of new outfits and hairstyles that are for food.

Transforms the neighborhood with predesigned three places that add a touch of Katy Perry perfect to the city of your Sims.

Celebrate Friday with your Sims: get an exclusive Simlish version of Katy Perry’s success TGIF!

With the sweetest accessories that you will never be able to eat – you will have a variety of accessories and clothing, plus 3 new places predesigned, this is more than just a pack of accessories.

Het lijkt erop dat volgende accessoires pakket voor De Sims 3 toch het pakket rondom Katy Perry wordt. Er waren eerder al geruchten hierover en het accessoires pakket is nu online op de Spaanse Origin site.

Bron: Rincon del Simmer

UPDATE: Voor de Benelux zal het pakket De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit gaan heten. Met dank aan Simcookie voor de screen met de juiste naam erop.

| Sims Nieuws forum: Sims 3 Katy Perry Pakt Uit (SP6) |

71 reacties

  1. rustig maar, het is geen uitbreiding, maar een accessoirepakket. Er komt heus wel seizoenen hoor, maar tussen twee uitbreidingen komen accessoires.

 1. Serieus… Serieus….
  Beter maakt EA iets van sportaccesoires ofzo maar niet al die zooi over katy perry. Als je iets met artiesten wel doe er dan meteen 5 in een pakket maar niet 1..

 2. Ik weet ’t niet hoor maar ik geloof dat ik hier toch echt te oud voor ben.Ik vind het maar niks en je kan er denk ik erg weinig mee.Een beetje KP in Showtime is tot daar aan toe maar een compleet AP?Niet iedereen is dol op KP en ik vraag me dus af of dit een succes gaat worden.Dit is het allereerste pakket wat ik niet ga kopen.Erg jammer.

  1. Ik ben er ook te oud voor en heb ook niks met Katy Perry. Ik snap ook niet dat The Sims Studio dit niet gewoon in de Katy Perry versie van De Sims 3 Showtime heeft toegevoegd …

 3. Ik vind dit er juist leuk uitzien…Ik zie echt heel veel leuke meubels terug. Tenslotte is volgens mij het publiek van the sims geen volwassenen mensen…Maar eerder tieners. En sport accesoires. EA kennend zal het vast wel weer alleen maar decoraties worden…Dus dan krijg je leuk sport decoraties

 4. Overgens ziet deze uitbreiding er al groter uit dan master suite stuff. Die was gewoon klein. Waarom zeurde niemand daarover?

 5. Ik weet zeker dat als dit niks met Katy Perry te maken had, maar iets van De Sims 3 Candyland Accessoires heette. Een hoop mensen het ineens leuk zouden vinden. Ik vind dat EA ook wel wat credit mag krijgen dat ze zoiets creatiefs in elkaar hebben kunnen zetten, want dit vergt veel fantasie.

  Ik ben het er wel mee eens dat dit bij Showtime had moeten zitten, want een speciale SP maken vind ik ook wat onnozel.

  1. Maar het zijn al veel meubels te zien aan de sceen. Tenslotte verwacht ik dat Katy perry meer van deze meubels heeft ontworpen. Ik zie duidelijk de stijl terug die zij ook heeft gebruikt in der tours afgelopen jaar. Als ze nog meer in showtime zouden doen zou showtime nog duurder worden en dan was het een SP+EP? Tenslotte heb je voor de katy perry spullen in showtime maar 5 euro extra betaald. De andere 5 euro was voor de limited edition.

 6. Dit gaat waarschijnlijk mijn eerste SP worden van de sims3 die ik niet koop. NIET om Katy Perry! Ook al heette het candyland of lollipop. Ik heb niks met deze zoetige meubels. Voor dat geld trakteer ik mezelf wel op simpoints en dan Hidden Springs kopen. Ook 20 euro 😉

 7. al die vreemde cupcakejes zijn niet echt mijn stijl, ik vind katy perry een héle goeie zangeres maar dit hoeft van mij echt niet!

 8. OK een speciale versie van showtime van katty kan ik nog snappen maar om daar een hele AP van te maken nee dat niet echt. Wat is het volgende een justin bieber AP en daarna een Selena Gomez AP en wellicht ook nog een Rhianna AP.
  HAd als je zo graag een artiest wil gebruiken gewoon daar alleen maar die special edition van gemaakt, ja hij is duurder maar voor die paar dingen die je kreeg(lees zelf moet downloaden want EA is zelfs te beroerd om een speciaal schijfje te maken)zijn naar mijn idee ook weer niet die 10 euro waard.
  Dit word jammer genoeg de eerste keer dat ik iets niet van de sims ga kopen. the sims studio gaat er zo prat op dat ze zo goed luisteren naar de fans maar volgens mij luisteren ze maar naar 1 fan en dat is EA (joeppie jongens we maken een set van Katty dan kunnen we meer geld verdiene)

  1. Oja dit vergeet ik nog even te melden.
   @ Imagine Joff: ook als het De Sims 3 Candyland Accessoires had geheten en Katty er niet in had gezeten had ik dit niks gevonden.

 9. Ik vind het er juist leuk uitzien! Ik ben geen fan van katy perry ofzo, maar het is wel wat nieuws en vrolijks.

  Overigens ik zit op voetbal tussen de jongens en ben alles behalve meisjemeisje. En ik vind dit toch leuk

  En iedereen koopt het toch wel, je wilt je sims collectie immers compleet

 10. Okee niet echt helemaal mijn ding, dit pakket. Maar ik vind zowat alle accessoire pakketten van de Sims 3 maar matig met krappe inhoud. Het sluit eventueel misschien aan op showtime en EP7.. Wel jammer dat EA dit steeds blijft doen, ze luisteren gewoon niet naar de fans! En natuurlijk had deze content gewoon bij showtime Katy Perry moeten zitten. Das toch logisch?

 11. Ik vindt het wel lollig, even wennen allemaal candy stuff in en rond je huis, maar is eigenlijk wel grappig.
  laat maar komen dat pakket 😀

 12. Ik denk dat ik deze oversla… Het is niet vanwege Katy Perry hoor, maar dit maakt het huis/de buurt meteen zo… ontrealistisch? Al zit ik wel te twijfelen, want voor een kinderkamer ofzo is het wel leuk, en dat laatste plaatje, en een bar is opzich ook wel leuk gedaan…

 13. Ja dat haden we op vinger na kunen tellen dat dit zou gebeuren EA laat dit echt niet aan hun neus voor bij gaan want ze heben nou een maal contract met katy Perry hey had heel goed in spel gepast maar dan was later toch nog pack uit gekomen rond katy Perry en zo slecht is nou ook niet hoor

 14. Ik moet zeggen dat het er leuker uitziet dan ik verwacht had. Ik ga ‘m wel kopen, maar meer om de collectie compleet te maken. Maar ik kan wel goed begrijpen dat het mereendeel hier niet op zit te wachten.. Trouwens, het lijkt net een hint naar de volgende EP, fantasy… Omdat dit ook niet realistisch is..

 15. Ik ga hem denk ik niet kopen, ik hoef echt geen huis met allemaal snoep spullen enzo. Ik speel de sims omdat ik het zo realistisch vind en daarom leuk. Geen enkel mens gaat in een huis wonen met een bank in de vorm van een bananasplit of een stoeltje in de vorm van een ijsje. EA is te ver doorgeslagen in dat katy perry gedoe ….

 16. Het ziet er wel schattig uit, en misschien koop ik hem nog wel ook, maar het valt zo ontzettend uit de toon en snap wel dat een hoop mensen deze stuffpack niet zien zitten. En dat Katy Perry haar naam eraan moet verbinden is geen slimme zet, het maakt de Sims serie gewoon geen geheel en irriteert de niet-Katy Perry fans. Candyland of iets in die trant had mij persoonlijk beter geleken.

  Valt me ook op dat Sims steeds meer een kinder-spel begint te worden, ze halen het realisme eruit en gooien er steeds meer kinderachtige dingen in. Ik baal daar erg van, want het realistische aspect van de game is juist waarom de meesten volwassenen onder ons het spel kopen. Daarnaast is er al voor volwassen vrouwen haast niks anders te vinden in de game-industrie, dus erg jammer..

 17. en hoeveel mag die gaan kosten? Ik voel me nu eerlijk gezegd een beetje bedonderd. Ik dacht “leuk een kp uitbreiding”. maar om nou een AP te maken?? Echt be-lach-e-lijk.. K hoop dat deze uitbreiding faalt. niet vanwege KP, maar dat de makers totaal niet naar ons luisteren.. Seizoenen of studentenleven, dat moeten ze doen. Maar dan gaan ze cker 50 euro voor een EP vragen :S

 18. Mensen die hier zitten van dat de Sims realistisch is vind ik gewoon een facking smoes…Sims is nooit realistisch geweest en dat maakt het spel leuk. EA is eens orgineel met uitbreidingen pakketten en dan zeurt weer iedereen? In het vervolg mogen ze anders wel eens zoals “IEDEREEN” wilt alle uitbreidingen voor de sims 4,5,5,6,7,8 etc opnieuw gaan maken. Sims tiener accessoires,Keuken accessoires,Badkamer accessoires,Seizoenen,Studentenleven,Nachtleven…

  Soms snap ik niet de punt dat jullie hebben. Sommigen mensen vinden dit gewoon leuk. Het is eerder van “Ik vind het niet leuk dus iedereen vind het niet leuk!”. De sims 3 showtime Kp was maar 5 euro duurder dan de normale versie. En als je de normale versie wilde dan doe je dat toch. Jij koos er voor de kp versie te kopen. Jullie weten net zo goed als ik dat EA winst moet maken en niet zoveel meubels (op de screen kun je er al genoeg tellen) voor 5 euro in 1 expansion pack gaan doen. Das gewoon niet logisch. Ze konden het mischien wel maar dan zou het Showtime en SP in 1 zijn. Is 35+20 euro. Veel succes met zeuren dat het dan te duur wordt.

  Ik wil net zo graag als jullie Seizoenen maar dat hoef je niet 100000x te melden in elk bericht. Laat EA zijn gang gaan. Maak je nou een game omdat het van de fans moet? Of omdat je het als ontwikkelaar leuk vind…Het beste resultaat zal er altijd uitkomen als je iets leuk vind.

  De sims is een spel wat is gericht op tieners. Daar speelt EA ook op in. Op de doelgroep. Val jij buiten de doelgroep? Zal EA echt niet speciaal spellen gaan maken voor jou. Het is net als dat jij bij Habbo binnenloopt en vind dat het een spel is wat véél te véél is gericht op tieners.

  Je mag haten wat je wilt maar dit is gewoon wat ik momenteel denk…

  1. Ik snap je punt. Het is ook gericht op tieners. Maar ik vind wel dat iedereen gewoon mag zeggen dat wat ze graag willen; wij zijn uiteindelijk degene die het moeten kopen..

   1. Klopt maar ik vind gewoon dat sommigen overdrijven…Zoals brieven naar EA sturen over dat je seizoenen wilt. Come on hoe oud ben je?

  2. Er IS geen hoofd-doelgroep, dat is juist waarom het allemaal zo rommelig is en dat niemand écht helemaal zijn zin krijgt. Kinderen vinden het niet fantasierijk genoeg, mannen vinden het te girly enz enz. Met Sims 1 en 2 was die scheidingslijn veel duidelijker, ze gingen uit van meisjes/vrouwen tussen de 15-25 jaar, maar de interesse is vanuit zoveel doelgroepen gekomen dat ze onmogelijk *de anderen* kunnen negeren. EA probeert duidelijk met de stuffpacks meer doelgroep-gericht te zijn, zoals Supersnelle accesoires voor jongens, Katy Perry voor de meiden enz. Dus ze proberen in elk geval wel iedereen tevreden te stellen. Daardoor duurt het alleen iets langer voordat er een stuff of expansionpack voorbij komt die je écht leuk vind.

   Om even op Markiewong terug te komen:
   Je hebt vast gelijk, *zeuren* aan het adres van EA heeft ook weinig zin want de enige die het lezen zijn forumbezoekers. Maar met alle respect, de toon die je aanslaat in je bericht over andere forumleden die slechts aangeven wat ze denken komt mij nog het meest *hatelijk* over van iedereen…

   1. Ja klopt het was een vrij aanvallende reactie. Maar mensen moeten gewoon niet zeuren. Alleen zeuren sommigen gewoon zo vaak. De toon die de meeste leden hier gebruiken is van “ik vind het niet leuk dus maak een ander spel”. En als de meeste mensen dat zeggen lijkt het ofzow alle fans dat willen…

   1. Haha ik vond het laadscherm van showtime mooier dan die van badkamer accesoires. Juist omdat hij zo leeg was. Het oogde gewoon rustiger

 19. Ik hou niet van katy perry, maar er zitten opzich wel leuke dingen in!:) Ik ga hem denk ik wel halen, want ik heb tot nu toe alles nog van de sims ^^

 20. Tjonge jonge, wat kan men toch zeuren. Zitten steeds te zeuren dat ze seizoenen willen, maar die Katy Perry pakt uit is een ACCESSOIREPAKKET en gèèn uitbreiding. En seizoenen is een uitbreiding. En ik ben zelf volwassen en vind dat de Sims niet helemaal realistisch hoeft te zijn. Neem bijvoorbeeld Magere Hein die komt in het echt toch ook niet als iemand sterft? Dat is alleen een uitdrukking en die hebben ze in de sims letterlijk genomen, wat ik juiist leuk vind aan de sims. Dingen erin die in het echt niet kunnen of bestaan, zoals vampiers en eenhoorns, dat vind ik juist zo awsome.

 21. Ik ben het daarmee helemaal mee eens.
  ik vind het juist leuk dat ze dat doen want DAT is typisch SIMS!!! kijk maar naar andere uitbreidingen, als je het niet realistisch genoeg vind dan ga je toch zelf zo’n game maken, veel succes 😉

 22. Ook ik ben volwassen en vind het juist prettig om na een dag hart werken even van alles weg zijn wil je het realistisch ga dan gewoon door met leven en schop al je games aan de kant en voor de geen die seizoenen mist pak af en toe eens gewoon sims 2 er bij wissel het af simpel toch

 23. Okee, Het volgende is mijn MENING:
  Er zijn duideljk 2 spelers-categorien: Fantasie en Realiteit

  Ik respecteer BEIDE categorieen

  Ik zelf ben een realiteit-simsfan. Mensen fantasy-fans vinden het raar dat we niet klagen over Magere Hein of de imaginary-friend of Eenhoorns. ik denk dat ik het uit kan leggen voor degene met dezelfde mening als ik. Ik vind dat Magere Hein niet 100% Onrealistisch is. Magere hein is een uitdrukking in het echt wat dus letterlijk is genomen in de sims. Wij realistische fans zijn heus niet “saai” we kunnen fantaseren dat alleen wij als ‘speler’ Magere Hein kunnen zien en voor de sims onzichtbaar is. Ik denk dat we alles goedkeuren (<weet even het goeie woord er niet voor) waar we een logische reden achter kunnen plaatsen. Een denkbeeldig vriendje kunnen we ook een logische reden achter plaatsen…want sommige kinderen hebben in het echt ook denkbeeldige vriendjes. Ook achter Vampiers kunnen we een logische reden bedenken namelijk dat sims 'ziek' zijn en weer beter kunnen worden. Het prettige is dan ook dat we al die dingen kunnen vermijden. Je hoeft niet persé als een vampier te spelen of met een denkbeeldig vriendje. Achter roze bomen met snoep erin kunnen we geen logische reden plakken, …daarom word er veel *gezeurd*.

  Hier bijvoorbeeld een reactie van Jelle "Ik ga hem denk ik niet kopen, ik hoef echt geen huis met allemaal snoep spullen enzo. Ik speel de sims omdat ik het zo realistisch vind en daarom leuk. Geen enkel mens gaat in een huis wonen met een bank in de vorm van een bananasplit of een stoeltje in de vorm van een ijsje. EA is te ver doorgeslagen in dat katy perry gedoe"

  als we in de sims 3 kopen of bouwen zullen we niet zo snel op zoek gaan naar bijvoorbeeld een bank in de vorm van een banaan voor ons huis…we kunnen dat gewoon niet plaatsen in onze (gedachten?) omdat we het nog nooit gezien hebben.

 24. Wat ik erg jammer vind is dat we met z’n allen(of een aantal mensen)over elkaar heen vallen over een AP.We zijn allemaal Simsfans maar ieder met een eigen mening en dat moeten we van elkaar respecteren.Dit pakket is zo enorm gericht op een bepaald thema dat de meningen erg uit elkaar zullen liggen.Mijn dochter vindt dit een geweldig pakket en ik niet maar daar wordt bij ons thuis geen “ruzie”over gemaakt.

 25. Als ik heel eerlijk mag zijn, had ook ik liever wat anders gehad. Het is zoals het is en daar valt niks aan te veranderen. Het is een feit.

  Daarnaast vraag ik me steeds af waar mensen toch die cover zien, want ik heb er nog geen enkele gezien. Dat plaatje op die derde screen zal vast wel niet de officiële cover zijn, als mensen denken dat dat ‘m is. Zo wel, dan vind ik ‘m wel erg cheap bedacht. :’-)

  Ik ga deze Accessoires-pakket alleen gebruiken voor de koters die er in mijn familie ronddwalen. Dan zou het nog enige kans krijgen om zich een beetje nuttig te maken in het spel (op de kapsels en kleding na).

 26. EA had er gewoon slim aan gedaan al deze meuk gewoon in de store te plaatsen bij de premium spullen en dan ons een degelijk AP te geven.

  Net als desims2 zegt er is geen enkel weldenkend mens die in zijn huis een bank in de vorm van een bananensplit gaat zetten dus waarom wel in de sims.
  Ook een struik in de vorm van een suikerspin. Hallo als ik een suikerspin wil ga ik wel naar de kermis hoor.
  Ik kan best wel genieten van een beetje onzin in de sims maar dit gaat zelfs mij te ver.
  Er word hier ook gezegd van mensen moeten niet zo klagen want EA leest het toch niet.
  Dan kunnen we denk ik alle fora gelijk sluiten want als een mens niet eens meer zijn mening mag geven houd het al snel op denk ik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *