Pay-view nu ook ingevoerd op Sims Nieuws

[ UPDATE: DIT IS EEN 1 APRIL GRAP, PAY-VIEW ZAL NIET INGEVOERD WORDEN ]

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe feature op onze site en forum: pay-view.

Dat betekend dat je vanaf nu, voor een klein bedrag per maand, toegang krijgt tot de vele specials (bijvoorbeeld gidsen, reviews en informatie pagina’s) op onze homepage. En voor een extra bedrag kun je ook gebruik maken van ons forum.

De kosten van het runnen van onze website lopen de laatste maanden nogal uit de hand en daarom hebben we besloten om deze pay-view optie in te bouwen.

Bij je homepage account en / of  je forum account vind je nu een extra button waarmee je kunt gaan betalen. Dat kan via je creditcard of Ideal.

Om voortaan toegang te hebben tot een groot aantal pagina’s op onze homepage moet je 1 euro per maand gaan betalen. Om gebruik te blijven maken van ons forum moet je ook 1 euro per maand gaan betalen. Als je van beide opties gebruik wil maken dan betaal je slecht €1,50.

We begrijpen dat dit nogal onverwachts komt, maar we denken dat dit de beste oplossing is voor onze financiële perikelen.

Het Sims Nieuws team.

24 reacties

  1. Mmm, ik kan het wel begrijpen hoor, het is idd duur. Maar dit komt wel ff rauw op m’n dak vallen.. waarom niet eerst een overgangsperiode met een aankondiging van te voren. Dit is wel heel plotseling…

  2. Hahaha ik moet zeggen dat ie erg goed bedacht is. Maar had er al rekening mee gehouden dat jullie dit jaar weer een 1 april grap zouden doen. 😀

  3. ik geloofde het eerst echt en ik had ook niet naar de datum gekeken wanneer dit geplaatst is maar toen las ik de reacties en zag dat het een 1 april grap was 😛

  4. Ook al cricis op 1 april ;-). Leuk bedacht ,maar ik ben op deze dag altijd heel allert op dingen. Dus helaas voor jullie maar ik ben er niet ingetuind.

  5. hahha gelukkig ben ik al een tijdje druk met madonna
    en aangezien er weinig nieuws is over de sims geen tijd op 1 april grappen telezen dus ben er niet ingetrapt

    maar wel een hele goeie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *