13 reacties

  1. 41 meubels. Oke das al meer dan normaal maar hier zitten niet de vloeren en muren in? Op de eerste screen zag ik ook nog nieuwe behang…Die taart namelijk. En de kaarsjes die boven op het gebouw stonden staan hier ook niet tussen dus het is niet alles.

  2. Ik word er anders niet bepaald vrolijk van… In navolging van die boycot, misschien met z’n allen dit pakket niet kopen? Dat gaat me geen moeite kosten… 🙂

  3. OEH! Ik ben het ermee eens dat het té thema gericht is, maar ik weet zeker dat ik er voor me huizen bouwen wel een keer iets mee kan. 😉 Voor de rest, gewoon om mee te spelen, vind ik het vreselijk.

  4. Dit is echt onnozel !!! Dit is gewoon dikke brol wie zet dat nu in zijn huis. Ea is echt slecht bezig met de sims 3 accessoire pakketten. er zit niks in en als je echt iets deftig wil dan moet je al voor keiveel geld iets in de sims 3 store kopen (zoals bv. premium materiaal). Serieus normaal koop ik alles van de sims 3 maar deze keer waarschijnlijk niet. Dan ben ik meer tevreden van die downloadsites zoals tsr, peggyzone, … die hebben mij al veel meer leuke spullen gegeven!

  5. als sims verzamelaar wil je toch alles hebben voor je simmies

    nou de volgende keer komt er een mannen gericht sp uit gaan de dames het ook kopen toch????

    1. De sims 3 gangster stuff? xd. Dan krijg je waarschijnlijk gezeik dat alle meubels veel te veel op mannen zijn gericht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *