De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit: officiële wallpapers

SimGuruJenn heeft op haar Twitter account deze De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit wallpapers gedeeld. Ze zijn er alleen in de formaten 1600 x 1200 en 1920 x 1280.

12 reacties

 1. Ik neem aan dat er mensen zijn die alles van Kate Perry heel leuk vinden, maar ik krijg er langzamerhand wel een beetje genoeg van. Het lijkt wel of de Sims alleen nog om Kate Perry draait, terwijl het qua voorwerpen e.d. helemaal niet past bij de andere spulletjes. Jammer, dat het zo wordt uitgemolken door EA.

 2. Deze onzin ga ik echt niet als bureaublad achtergrond gebruiken!!!!
  Ik heb leukere screens van de Sims 3 die helemaal niks met perry te maken hebben. Want Katy Perry interesseert me geen ene flicker!!!

 3. Ik ben het ook met jullie eens! Ik vind hier niks aan!!!
  Snoep is niet mijn stijl, en ik denk ook van vele anderen niet!
  Ik ben benieuwd of De Sims 4 ook zoon grote ramp als dit gaat woorden?!

 4. jullie doen net alsof het hele spel hierdoor wordt verpest, als je het niet leuk vind dan koop je dit pakket toch niet?

 5. Leuk voor Katy Perry fans, maar voor een wat algemener publiek zoals ik hoef ik deze wallpaper niet, net zoals de bijbehorende SP koop ik ook niet.

  Alleen dat iedereen nu al gaat zeggen dat de sims3 door deze SP een ramp is, vind ik wel heel erg kort door de bocht. Ieder z’n smaak, en leuk voor de Katy Perry fans!

  Met Sims2 had je toch ook dat EA in zee ging met IKEA en H&M?

  1. Klopt dus snap het punt niet echt. Dus wat vinden de mensen nu nou niet leuk? De meubels of omdat Katy perry in de naam zit.

 6. Ik vind dit ook echt niet leuk! Ik vind niks aan Katy Perry en ik vind ook niks aan deze SP. Ik koop het niet!!! En ik denk dat de mensen die bovenaan hun boze reactie hebben geplaatst het ook niet gaan kopen. Ik ben het helemaal met jullie eens!! En daar moet niemand over zeuren want het zijn maar meningen.

 7. Ik denk dat er zoveel negatief wordt gereageerd op deze Katy Perry omdat de spullen zou een uitgesproken vormgeving hebben. En hoe het er dus allemaal uitziet zal maar een kleine groep Simmers aanspreken.

 8. Het is jammer dat EA niet kiest voor een algemener pakket, dit accesoirespakket is puur gericht op fans van Katy Perry. In principe niks mis mee, maar jammer dat ze dan niet kiezen voor een pakket waar iedereen iets aan heeft, net zoals IKEA en H&M, die waren dan nog leuk.

  Dit is zo dubbel op, ze hebben al een Special Editon van Katy Perry, hadden ze deze accesoires daar dan niet in kunnen stoppen?

  Ik begrijp wel dat simmers teleurgesteld zijn in EA, dat ben ik ook wel een beetje: Mijn gedachten over dit pakket was “Is dit echt serieus het nieuwe accesoire pakket?”

  Geef ons liever seizoenen:D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *