De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit (SP6): officiële aankondigings trailer

Veel eerder dan bij andere accessoires pakketten voor De Sims 3 heeft EA de release trailer voor het zesde accessoires pakket – Katy Perry Pakt Uit – vrijgegeven.

De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit accessoires pakket ligt op donderdag 7 juni 2012 in de winkels.

25 reacties

 1. Niet veel mensen zal dit intreseren, we hebben er ook niet om gevraagd, en veel mensen zullen dit ook niet kopen. Ik vind het echt jammer dat EA zo iets als dit aan ons wilt aanbieden. Vele van ons kunnen als voorspellen dat dit geen succes gaat worden. Zoals Katy al zij in deze trailer, het is haar style, zij vind dit mooi en leuk maar wij niet! Wij willen andere dingen die nuttig zijn in de Sims. Maar die krijgen wij niet. Ik ben met veel andere mensen teleurgesteld in EA.

  1. ik snap wel dat JIJ dit accessoire pakket niet leuk vind, maar
   dan hoef je niet de hele tijd WIJ neer te zetten.
   waarschijnlijk vind de meerderheid het niet leuk, maar dan kan de rest het wel leuk vinden! 😉

  2. @René fijn dat jij erop let! Ik had het niet eens in de gaten dat ik er zo vaak WIJ heb neer gezet 🙂 maar WIJ staat voor de mensen met de zelfde mening als ik. 😉

 2. Je hebt helemaal gelijk Noah. Ik ben ook teleurgesteld en ik heb hier ook niet om gevraagd! Ik snap dat EA zoveel mogelijk dingen wilt doen om bekend en opvallend wilt zijn, maar dat hoeft niet op deze manier, want wij simmers hebben hier niks aan 🙁

 3. ik snap niet waarom jullie zo doen, sommige mensen vinden dit mischien een leuk spel.Maar niemand heeft het spel al gespeeld. of wel

  1. Nou ik wel. Het is een accessoirespakket, en daar zitten alleen meubels, bouwspullen en kleding in. En het gebruik van de spullen is wel bekend, of gaan ze de bananasplitbank inzetten om er kleding in te stoppen? Of gaan ze jurken gebruiken als tafelkleed -__-…

   Alleen bij uitbreidingspakketten krijg je nieuwe gameplay, hier alleen maar spullen en als je (bijna) alle spullen al gezien hebt, kun je al wel beoordelen.

 4. kom op dat is toch leuk om zelf een filmpje mee te maken ik maak filmen met de sims kijk maar eens op you tube sims hollysters

 5. Ik weet zeker dat ze hier ook wel naar hun ‘fanpanel’ (= bij EA eigen medewerkers, Katy Perry-nolifers, Katy Perry zelf en een panel bestaande uit 2 personen) geluisterd hebben.

  Wat dacht je dan van Levensweg? “We hebben hier erg naar de fans (= bij EA het ‘fanpanel’) geluisterd…”. Geloof je dat écht? Alle fans zaten te smeken om huisdieren en seizoenen (seizoenen nu nog steeds).

  Waar ik bij Supersnelle Accessoires nog het idee had dat het ook wat voor meisjes was, krijg ik bij dit accessoirespakket de neiging om hem online te kopen (mocht ik dat überhaupt van plan zijn), want als ik als jongen een roze spel ga kopen dat schaam je je kapot in de winkel.. beveiligingscamera’s…

  Gefaald, EA.

 6. Dit ga ik echt niet kopen. Ik hou echt niet van Katy Perry. Ik snap niet dat EA zijn uitbreidingen niet algemener en eindelijk eens dat seizoenen gaat aanbieding in plaats van dit soort onzin die maar 1% van de spelers écht interesseert.
  Maar ja, dat is mijn mening natuurlijk…

 7. haha als ik heb koop vraag ik een tasje net of ik door de stad ga lopen met een roze spel met een katty perry die een bh aan heeft en blauw haar xd

  1. Haha, maar je weet maar nooit wat die kassamedewerker doorvertelt, als je vrienden erachter komen dan schaam je je kapot.

 8. Zeg dat het een kadootje is lol. Maar zo erg zal het wel weer niet zijn. Ik ken genoeg jongens die gewoon naar Katy perry luisteren xd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *