St Claire: een fansite buurt voor De Sims 3

Meestal besteden we op onze homepage geen aandacht aan buurten voor De Sims 3 die door fansites gemaakt zijn; daar hebben we ons Sims 3 Creëer een Wereld forum voor.

Maar Ansjj2 wees me gisteravond al op deze mooie wereld gemaakt door AwSims maar ik had even geen tijd vandaag om het te posten.

In St Claire, zo heet de buurt, zitten ook meteen een aantal families en alle informatie en nog meer screens van deze buurt en hoe je deze kunt installeren vind je op de onderstaande link.

| AweSims: St Claire – A New World for The Sims 3 |

27 reacties

 1. Als ik het goed heb begrepen is deze wereld download vrij. (CC) ik heb het voor de zekerheid nog gevraagd! Tot die tijd download ik hem zelf niet 🙂 Wil geen extra content behalve de wereld in mijn game!!

 2. De wereld loopt op mijn laptop prima. HEEL af en toe een hapertje, maar meer ook niet. [: Geen CC in de huizen. :3

 3. Ik vind het een hele mooie wereld, maar ik ga hem denk ik jammer genoeg niet downloaden omdat ik niet alle EP’s en AP’s heb en dan word de wereld een beetje verminkt zeg maar XD

 4. oh wauw! dankjewel ans! <3 ik zal em eens downloaden en kijken offie het ook goed doet op mijn laptop en of hij mooier/beter is dan Setra. 😛

 5. Ik baal ervan dat ik geen Custom Content in mijn spel wil hebben: soms zulke mooie werelden en spulletjes.

  Maar ja; het is een keuze die ik gemaakt heb na gedoe met het spel.

  1. Jaja ik snap je punt! Zit zelf ook nog in twijfel of ik hem zal downloaden of niet: Het is echt een mooie wereld. Misschien dat ik hem wel op de laptop zet :O als die daar crashed: Maakt niet uit xD

   1. er zijn al mensen die er mee spelen toch? En bij die gaat het wel goed als ik het zo lees? Maar ja kan inderdaad beter even voorzichtig zijn.

 6. Ik twijfel ook. Er zijn 3 muren (aka. hekjes) in verwerkt als CC. En ik wil het liefste ook helemaal geen CC in mijn spel.

  Maar het is wel een mooie wereld. Ach ik houd het gewoon bij de werelden die ik al heb. 🙂 Toch bedankt voor de tip, Ans! 🙂

  1. Ik gebruik geen CC maar dat is toch ook zo weer uit het spel te halen? Dan worden de CC hekjes vervangen door standaard hekjes dus een ramp zal het niet zijn.

   🙂

   1. Oh fijn, het bevat alle EP’s -__-
    En ik heb alleen beestenbende, na middernacht en levensweg.
    Ambities, showtime en wereld avonturen heb ik niet. Als ik dan de wereld download word ie heel verminkt zeg maar XD.
    Heel erg jammer want ik vind de wereld ZOOOOOOO leuk !
    🙁

 7. ik heb z’n idee dat in deze wereld meer zit dan in een wereld van het sims 3 team hun missen vaak wat uit de EP’s bijvoorbeeld een brandweer kazerne ofzo en deze heeft het gewoon allemaal denk ik en is ook nog eens gratis hier kan het team nog eens iets van leren of niet? p.s. mooie wereld

 8. Ik speel de wereld nu, en hij is ECHT heel erg mooi, en ik ben echt wel kritisch naar niet-EA werelden toe. Erg veel ruimte, van alle EP’s een minstens 1 rabbithole en van zowel platteland als stedelijk genoeg te zien. De stad heeft dan wel geen inwoners, (nouja, met de savegame een paar) maar lang niet genoeg om de stad te vullen. Gelukkig gebruik ik daar Nraas mods voor, en heb ik binnen een paar minuten allerlei gezinnen met huisdieren rondlopen 😀

  ps: Ik houd ook niet van custom content objecten in mijn spel, dus die hekjes hoeven van mij ook niet. Ik ben ze trouwens nog niet tegengekomen, en ik kreeg een melding toen ik de save opende dat er *bepaalde* dingen waren vervangen door EA materiaal. Ik gok dat dit de hekjes waren. Maar zelfs met hekjes is deze wereld het echt wel waard!! 😀

  1. Watzij of is Nraas mods ? En waar of hoe kan je ze krijgen ? Ik wil er alles over weten :D. Trouwens ik ga deze stad ook downloaden.

   1. Nraas Mods zijn mods die het hele gedrag van Sims veel realistischer maakt, en ook veel meer mogelijkheden geeft… vergelijkbaar met Awesome Mod, als je dat iets zegt. Je kan bijvoorbeeld instellen dat je Sims wel als tieners kunnen trouwen en kinderen kunnen krijgen (als je dat zou willen natuurlijk), dat je berichten krijgt van wat je buren uitspoken waar jij niet mee speelt, of hoeveel en wat voor Sims er in jouw buurt wonen. Nraas heeft ook meer carrieremogelijkheden, en subtiele dingetjes die het spel gewoon (in mijn opzicht!) veel beter maken. Het is zó veel, kan het je niet eens uitleggen in dit boxje zonder te spammen haha. En álles is instelbaar zoals jij het graag wilt. Google het maar (mag vast geen links plaatsen), dan kom je vanzelf op Nraas Industries terecht. Het is allemaal wel engels, dus als je daar niet mee bekend bent raad ik het je af. Je kan de mods gewoon installeren als elk ander custom content. Ikzelf speel Sims nooit meer zonder!

 9. Hoe download je zoiets nou? Ik bedoel een download die niet op de officiele de sims 3 site te downloaden is.

 10. je bedoelt de wereld? die download je gewoon via een andere site en ik geloof dat het dan hetzelfde werkt als echt EA spul maar dat weet ik niet zeker ik download niet zo heel veel content spullen voor de sims 3 (ook geen werelden :P)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *