Eerste info en screens van De Sims 3 Diesel Accessoires

Er waren al wat geruchten over het 7e accessoires pakket voor De Sims 3 maar de officiële aankondiging is er nu ook. De Sims 3 Diesel Accessoires zal op donderdag 12 juli 2012 in de winkels liggen.

Met dank aan Marina voor de tip!

Introductie

Kleed je Sims en hun omgeving mooi aan met de nieuwste kleding, accessoires en meubels van Diesel en zet je schrap voor “succesful living”! De Sims™ 3 Diesel Accessoires bevat de hipste kleding en meubels voor je Sims, van een van de meest populaire lifestyle-merken ter wereld.

Vernieuw de garderobes van je Sims met de allernieuwste kleding van Diesel, die rechtstreeks van de catwalk komt. Steek je Sims in de baanbrekende kleding van Diesel, die kenmerkend is voor het populaire denimmerk. Maak de transformatie van je Sims compleet met modieuze ontwerpen voor in huis, uit de kenmerkende meubellijn van Diesel.

Met het De Sims™ 3 Diesel Accessoires pakket kunnen je Sims kiezen voor hun favoriete uiterlijk en interieur, in wat voor buurt ze ook wonen.

Kenmerken

 • Maak indruk met je kleding! Laat het karakter van je Sims tot uitdrukking komen met de hippe stijl die rechtstreeks van de catwalk van Diesel komt. Steek je Sims in stijlvolle Diesel kleding en doe mee aan de grote trends van dit seizoen!
 • Wees chique, casual en zelfverzekerd. Wees stoer, ruw en modern. Geef je Sims een hippere stijl met de nieuwste dames- en herenmode van Diesel.
 • Pas de huizen van je Sims aan met industriële Diesel meubels en decoraties, die zo uit de showroom in Milaan komen. Creëer de ultieme stedelijke loft.
 • Richt je woonkamer in voor het volgende feest, tover je eetkamer om tot de perfecte locatie voor dat tweede afspraakje of vernieuw je slaapkamer met meubels van Diesel die hip, fris en verfijnd zijn.
 • Deze zomer kun je met De Sims 3 Diesel Accessoires een mix van rock-and-roll en hoogwaardige denim verwachten.

De Sims 3 is vereist om te spelen.

| De Sims 3 Diesel Accessoires |

32 reacties

 1. Dat is snel, twee accessoirespakketten achter elkaar. Nu verwacht ik ook wel binnenkort de aankondiging van ep7 (hopelijk seizoenen 😀 ) Kijken of ik wel genoeg geld heb ervoor x)

  1. katy perry is geen accessoires pakket is gewoon iets extra wat ze overhaddem van showtime

   gewoon even extra geld verdienen met wat extra spullen

   1. Het is wel een accessoires pakket omdat ze zich nu echt gericht hebben op Katy Perry. Dat is al meerdere malen duidelijk aan gegeven, Showtime had niet indirect iets te maken met Katy Perry, alleen de extra limited editie

 2. Ohja en hiki, het is niet donderdag 10 juli, maar donderdag 12 juli 2012. Je was zeker even in de war met de UK en US xD

 3. cindy je zegt dat het niet echt een accessoires pakket is maar dat staat niet op het hoesje! dus iedereen heeft er een andere mening over al ben ik het best wel met je eens 😉 maar voor andere mensen is het gewoon een echt accessoires pakket

 4. Ik vond eigenlijk dat ze katy perry niet in showtime als extra ding moeten doen. Maar alles in dat accesoires pakket. Het zou trouwens leuk zijn als je die spullen van Sweet treats in showtime kunt gebruiken…

 5. Dat huis op de tweede screen ziet er trouwens heel mooi uit :O. Waarom doen ze die nou niet als pre-made kavel :’)?

  1. Maar tis eerder van. Je vind het merk mooi of niet. Als je het merk ook in het echt mooi vind zal je dit pakket vast ook wel mooi vinden

   1. Elk accessoires pakket is een kwestie van ervan houden of niet. Meer info en screens zullen er nog wel komen. Wat we nu weten is vast niet alles 😉

 6. Ik.. err.. Moet ik enthousiast zijn? Tuurlijk, Ik vind het fijn om normale kleding te krijgen voor me Sims inplaats van KP, maar ik zat eigenlijk meer te wachten op een aankondiging van EP7.

 7. Het jurkje met de blazer lijkt wel op de boyfriend outfit op de store. En de jurk met DIESEL erop lijkt wel een download :O

 8. To be fair, ik vind de kleding er een beetje uitzien alsof het van een fansite komt zoals AAS ofzo :X Opzich, dat jurkje met die blazer vind ik best awesome.

 9. Ik ben blij dat ze zo snel nog een accesoires pakket uitgeven. Nu weet ik zeker dat ik dat snoep geval niet ga kopen.
  Het ziet er 11 x beter uit dan een suikerspin boom of een taartjes bank.

 10. jimmy ik vind het ook net alsof een foto van deze kleding in het echt is gemaakt en dat ze die foto als omtrek van de trui gebruiken (kan het niet zo heel goed uitleggen maar ik denk wel dat jullie het snappen) net zoals bij die onderbroek voor mannen én de man op de foto naast de slaapkleding

 11. Het lijkt wel een beetje dat EA heeft gedacht We krijgen wel heel veel negatieve reakties op KP dus l;aten we een AP maken waar we zeker mee scoren bij een wat ouder publiek.
  Ik moet zeggen slimme zet en ik vind de items er zeker niet slecht uit zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *