De Sims 3 Diesel accessoires: ingame spullen versus winkel spullen

De Russische fansite Sim Secrets heeft enkele kledingstukken en voorwerpen uit De Sims 3 Diesel accessoires vergeleken met de kleding en voorwerpen zoals die echt door Diesel te koop zijn en er deze leuke screens van gemaakt. Met dank aan Loungefan voor de tip.

Het De Sims 3 Diesel accessoires pakket (SP7) ligt op donderdag 12 juli 2012 in de winkels.

25 reacties

 1. Dit ziet er echt goed uit! Ik ben alleen niet zo te spreken over dat jurkje met die ‘Diesel’ print erop, maarja, ieder zijn smaak?

 2. Ik vind die kleren eigenlijk een beetje tegenvallen. Het meest geslaagde vind ik toch nog het eerste plaatje, meer ook niet. Ik ben er zo langzamerhand wel een beetje klaar mee dat EA ons bestookt met merken/namen. Laten ze eens origineel zijn en zelf iets bedenken. Waarom moet kleding altijd maar weer gerefereerd worden aan een merk. (Ja, omdat dat de kassa doet rinkelen natuurlijk. Diesel krijgt behoorlijk wat centen voor deze deal.)

  1. of misschien omdat EA zelf gewoon geen één gevoel voor mode heeft en dus maar in gaat op de mode zelf. En wie maakt de mode? Kledingmerken. In dit geval Diesel. Aangezien the sims is gericht op tiener meisjes is dat een uitstekende zet…Volgens mij gaat het als bedrijf ALTIJD om geld nooit om de consument.

  2. Tja, dat Katy Perry pakket is wel origineel; de meubels e.d. bestaan immers niet, het is alleen in snoep-stijl enzo, maargoed, kennelijk is dat ook niet goed?
   En bij de Sims 2 hadden we toch ook H&M en IKEA pakket? 😉

   1. Ik zeur niet. En ik ben er zelfs voor dat EA een nieuwe zet wil zetten met zijn snoep pakket. Van mij mocht dat uitstapje wel van de basis “slaap,keuken en badkamer accesoires”. Alleen snap ik dat gedoe niet van “diesel,katy perry commercieel. En H&M en Ikea is prima en totaal niet commercieel”.

 3. Even een toevoeging: Nu ze de ingame advertenties op billboards etc (nog) niet toepassen, plakken ze het gewoon op kleding. Ja, zo kan het ook. Linksom of rechtsom.

 4. Misschien moeten jullie niet eens zo zeuren? Het is gewoon een vervanger voor H&M Accessoires, toen zaten jullie ook vast niet te zeuren. Sta eens open voor wat nieuws!

  1. Eindelijk eens iemand die dat inziet lol. Maar de meeste mensen zeuren tegenwoordig over alles sorry dat ik het zeg 😡

  2. Het is en blijft een land met uiteenlopende meningen hé. De een vindt het leuk, de ander niet. Simpel. Gezeur of niet.

 5. ja dat gezeur van EA vind ik allang achterwegen ik vind dit een leuk pakket 😉

  ik vind de kleding soms wel op de echte kleding soms weer niet, ik vind het soms té gedetailleerd en soms té weinig en ik vind de kleding in het echt waar de blousjes OPEN zijn ook OPEN moeten blijven en niet dicht zoals in de sims 3 plaatjes 😉

 6. had beter gekund – ik vind het altijd zo jammer dat Sims alrijd van die ‘pakken’ aanmoeten en niet gewoon een vestje aan kunnen doen… hier kan je goed zien dat ze inderdaad liever gewoon dichte kleren maken, helaas.

 7. Ik vind het vrij saai en kleurloos. Tenzij ik hem voor onder de 10 euro weet te regelen, laat ik hem mooi liggen. Geef mij die Sweet Treats maar 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *