7 reacties

 1. ondanks al het roze en het snoep is dit huis/openbaarkavel best wel mooi met dat roze en het snoep 😀 het ziet er fleurig uit en die taart op het huis is wel grappig 😛

 2. Precies wat ik dacht: het is zo gek dat het gewoon leuk is. 😀

  En het is een openbaar kavel, alleen ben ik even helemaal de naam kwijt.

  1. Hoezo druk? En hoezo onrealistisch?. Bedoel je dat dit niet mogelijk is in het echt dan zit je fout. Het heeft gewoon een thema niet bepaald onrealistisch?.

   1. Uhm, je hebt gelijk maar dit thema is onrealistisch, ik bedoel dat zal je nooit in het echte leven tegen komen. En het cake pleasure dome is heel erg druk (mijn mening)

    1. Nee je zult ze ook niet in het echte leven tegen komen :P. Niet het “normale” leven dan. En ik snap wel wat je bedoelt met cake pleasure dome ik denk dat je de felle kleuren bedoelt en de veel verschillende. (vooral aan de tweede screen te zien). Nja dat verschilt per persoon ik vind het mooi. Het straalt mooi uit. Ik zette mijn huis al vol met de decoor materiaal spullen van showtime. Het is maar waarvoor je de sims speelt. Ik doe het omdat je dingen kan doen die je in het echt nooit zou doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *