Curtis Paradis over de aankomende accessoires pakketten voor De Sims 3

Curtis Paradis heeft een nieuwe ‘show’ online gezet en dit keer over De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit accessoires en De Sims 3 Diesel accessoires. En hij heeft nog een mededeling over zijn show.

Voorlopig is dit de laatste video van de Curtis Paradis show die ik zal embedden hier op Sims Nieuws. Curtis stopt met deze show in de huidige vorm en zal een nieuwe show beginnen.

En eerlijk gezegd was de show een poos geleden nog leuk, maar zo langzamerhand begin ik me toch een beetje aan hem te irriteren. Maar dat is een persoonlijke mening en ik zie later wel kijken hoe de nieuwe shows zijn want echt nieuws zit er nooit in.

6 reacties

  1. Ik merk wel dat hij vanwege de roem een beetje gaat veranderen. Soms zitten er nog wel leuke grapjes in, maar ik wil dat hij zonder script gaat werken als voorbeeld.

  2. Best irritant geworden, en OM…! hij heeft nog nooit van Diesel gehoord. waar woont hij?!? ik woon in the middle of no where en weet zelfs nog wat diesel is (als merk)

  3. Nou,ik heb ‘m halverwege uitgezet.Normaal vond ik het wel leuk om naar zijn mening te kijken maar dit was echt super irritant en totaal niet relevant.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *