9 reacties

  1. Nouja, sommige outfits gaan nog wel (op deze screen bijv). Maar ik ben niet van plan om deze te kopen. Dit is geen Sims meer, maar pure Katy Perry sponsoring ofzo. Nee. Ik koop Diesel wel (tenminste normale kleding + normale prijs) en het nieuwe uitbreidingspakket natuurlijk.

    1. Is Diesel dan geen pure sponsoring van Diesel? Mensen zien mooie kleding in de game en gaan het kopen. Dit is pure reclame in het spel. Nog erger dan katy perry. En tenslotte zie ik geen snoep op deze screen hoor :P?

  2. er zitten wel enkele leuke kledingstukken tussen, ben wel erg gaan twijfelen, maar als ik hem koop moet ie eerst maar eens flink in de aanbieding zijn want persoonlijk vind ik dit pakket maar 15 euro waard…..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *