34 reacties

 1. Beetje meisjesachtig, maarja voor die doelgroep is dit pakket ook gemaakt natuurlijk.. Laadscherm ziet er trouwens wel veel beter uit dan die van normale expansions (neem showtime). Deze is minder saai.

 2. Levertijd van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit bij Wehkamp is een week later dan release datum ….

  dat kreeg ik net te horen via een email .. lekker dan πŸ˜•

    1. dat is helemaal belachelijk :O , hun maken die fout toch 😐
     liever een weekje later dan dat ze me bestelling zouden cancelen 😐

  1. Jep, ik ook! Is dit alleen voor de mensen die hem voor onder de 20 euro besteld hadden en proberen ze er zo vanaf te komen?? Terwijl ze zelf foute bedragen erop hebben gezet. Als ze mijn order cancelen dien ik een dikke klacht in, als ik dat nu al niet ga doen. Ben echt pisst nu >:c

   1. Oh trouwens, ik heb de klantenservice van Wehkamp zojuist gebeld. Kreeg een automatisch bericht dat veel bestellingen zijn verlaat omdat het *erg druk* zou zijn. Hopelijk is dit dus niet waarom ik denk dat dit is.

   1. Ja, bij mij staat hij ook verzonden. Maar dit keer heb ik een mazzeltje, de vorige keer kreeg ik slaap en badkamer wat later van hun. πŸ˜›

    1. Ik heb ook een email met *verzonden* gekregen! Phoe, ben wel opgelucht. Was even bang dat ze de bestelling zouden annuleren. Toch wel vreemd hoor, 2 emails op 1 dag :S Gelukkig komt het nu goed.. πŸ˜€

 3. Ik vind hem mooi! Je kan tenminste ergens naar kijken, het is niet saai of minimalistisch en het ziet er goed uit. πŸ™‚

 4. doet me erg aan madonna denken hardcandy

  maar goed we hoeven er maar een maand naar tekijken he
  en zo vaak speel ik de sims niet meer door alle bugs

  1. 2e bezoek hier we hddean iets te vieren ! En het was een feest. Het personeel is discreet maar zeer attent en stelt de suggesties voor als hddean ze die zelf samengesteld We hebben dan ook zelf een assortimentje van alles gevraagd om aan slowfood te doen. Het was GEWELDIG. Alles is kraakvers en met grote zorg bereid. Overgoten door een lekkere wijn, de avond was zeer geslaagd.

 5. Ik koop geen Katy Perry, niets voor mij dat zoetige spul. Maar het laadscherm vind ik wel leuk! Veel speelplezier met SP7 voor degenen die Katy Perry kopen πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *