28 reacties

  1. Wow coole spiegel!!! en aan die geest op de actergrond is te zien dat geesten ook een make-over hebben gekregen!! 🙂 Ik ben nu wel benieuwd wat ze nou bedoelen met
    “Gouden Wezens”?? 🙂

  2. Eerst vond ik het pakket maar niks maar ik begin het wel steeds leuker te vinden, de trailer ziet er echt heel gaaf uit en ook weer deze screens. Als er een optie komt dat je deze magische wezens ook uit kan zetten en dan “gewoon” kan spelen koop ik hem, anders niet. Ik wil niet dat heel mijn buurt vol komt met zombies, weerwolven en al die andere wezens XD

    1. De optie om de wezens te controleren in welke wereld ze wel komen en welke niet die komt er.Dat is dmv.tweets met Simguru’s bekend gemaakt op een andere site.Dus je kan ook gewoon blijven spelen zonder wezens in je wereld en de optie wordt doorgevoerd met de vampieren van NM.

  3. Op die 2de screen waar die man dat gouden drankje vast heeft, zou die iets te maken hebben met dat gouden wezen?? 🙂 ik wil er zo graag achter komen wat ze daar mee bedoelen hahaha 🙂

  4. Er komen 2 geesten in deze ep: die groene met die figuurtjes om zich heen uit de trailer, en de geest hier op de eerste screen op de achtergrond, die is paars met blauwgroen.

  5. Dit is een look-a-like abracadabra (sims1), maar dan versie 3.0 Yes 😉 Zometeen seizoenen versie 4.0 Wordt nog beter 🙂 Sims3 gaat weer de goede kant op 🙂 Ik ben Katy Perry alweer vergeten 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *