8 reacties

  1. Haha grappig dat de Sims zo stoer kijken, alsof het allemaal ´echt´ is. Ik ben alleen niet meer zo enthousiast over dit pakket, maar dat komt natuurlijk door het goede nieuws van afgelopen dagen!

    1. Ja he 😉 Diesel valt helemaal in het niet bij al het nieuws over dat nieuwe uitbreidings pakket.
      Ik zit er al hard over te denken om die ook eens in de uitverkoop te gaan halen (ook omdat hij net uitkomt als ik vakantie heb) en lekker door te sparen voor de heksen/zombies en andere griezels 😀

    2. Ik blijf wel echt heel enthousiast en ik verheug me zo op moderne kleding voor de Sims 😉 maar ik vind het ook leuk omdat ik zelf heel veel diesel draag, dit is echt mijn favoriete merk 🙂

  2. weet je wat altijd zo tegen valt aan de artworks meestal? op de artworks ziet de kleding er beter en mooier uit dan dat het werkelijk in het spel is 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *