De Sims 3 Bovennatuurlijk special op Pinguintech

Onze collega’s van Pinguintech hebben een aantal dingen op een rijtje gezet over de nieuwe uitbreiding die eraan komt: De Sims 3 Bovennatuurlijk.

Alchemie is een nieuwe vaardigheid in De Sims 3 Bovennatuurlijk. Alle Sims (dus ook Sims die geen heks zijn) kunnen deze vaardigheid ontwikkelen door onderzoek naar elixers te doen en recepten voor elixers via boeken te leren. Via de alchemieset kunnen Sims vervolgens elixers maken. Er zijn meer dan 40 verschillende soorten elixers om te ontdekken. Om deze elixers te kunnen brouwen is een bepaald vaardigheidsniveau nodig voor alchemie en daarnaast moet je Sim de ingrediënten hebben om de elixer te kunnen maken. Elixers hebben verschillende effecten variërend van een carrièreboost tot gewichtsverlies en zelfs als zombiemiddel.

| Pinguintech: De Sims 3 Bovennatuurlijk special |

17 reacties

 1. Elixers delen met je vrienden? Komaan EA, jullie zijn het social madia-onderdaal verschrikkelijk aan het uitmelken! Wie zit hierop te wachten?

  1. Ze zijn pas net begonnen…Social media onderdelen uitmelken is niet mogenlijk. Aangezien social media altijd verandert.

 2. Heb het net gelezen, er stonden enkele dingen in die ik nog niet eens wist! =D
  Ik blijf erbij dat ik dit pakket tot nu toe de beste vind, ook al is hij nog niet eens uit! <3

 3. Het is fijn dat je nu een systeem krijgt waarbij je bijvoorbeeld vampiers en beroemde sterren kunt uitschakelen. Ik vind het namelijk heel irritant als mijn stad word overspoeld met bijvoorbeeld al die vampieren.

  En yaay, die ene skelet schoonmaker komt weer terug! Ik had haar zo gemist. Haha, In de Sims 1 nam ik haar vaak in dienst. xD

  1. skelet schoonmaker? zat die bij een uitbeiding van de sims 1? klink in elk geval cool net zoals deze hele uitbreiding!

  2. Ja omg Bothila echt geweldig!! =DD Moet je haar laten schoonmaken en dan een gewone schoonmaakster laten komen, echt hilarisch xDDDDDDD

  3. Ik vind het ook irritant dat bijvoorbeeld iedereen vampier wordt of beroemd. Toen ik het net kocht dacht ik enkel dat dat in Bridgeport was!

 4. Yeahhh eindelijk kan ik verlost zijn van die beroemdheden in mn stadjes.
  De rest zie ik wel of het vervelend is Vampieren vind ik niet zo irritant dus misschien de rest ook niet.

  Dat skelet geval kan ik me niet meer herinneren.Maar dat past natuurlijk prima bij al deze vreemde wezens 😉

 5. Ik krijg de kriebels van deze uitbreiding!
  Ik heb de chat gezien en alles vind ik echt GEWELDIG!
  Kan niet wachten <3!

 6. Ohhh deze uitbreding lijkt me echt leuk ;)En inderdaad…het uit kunnen schakelen van de beroemdheden vind ik top, op den duur is iedere sim in je stad een beroemdheid alleen omdat ze een ster kennen, echt irritant…
  Jup er zijn inderdaad een skelet schoonmaker in sims 1 en er was een speciale plek waar je kon gaan wonen als magische familie 😉

 7. Lijkt me wel een cool spel heb ook beestenbende en showtime, die vampiers en weerwolven lijken me echt gaaf!

 8. is dat skelet net zoiets als hulp in de huishouding? ik heb de sims nog niet zo lang maar ik zit er de hele dag door mee te spelen. behalve nu dan natuurlijk! ik wil graag alles weten wat er te weten valt over de sims 3. ik heb nu 2 uitbreidingspakketten: beestenbende en showtime. ik wil het graag weten als iemand meer weet over bovennatuurlijk want ik overweeg hem te kopen als hij uit is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *