Hikari-desu stopt als moderator van het Sims Nieuws forum

Zoals jullie misschien wel weten werkt Sims Nieuws met allemaal vrijwilligers die naast hun school, studie of werk en ook nog eens hun sociale leven en andere verplichtingen, ook heel wat uren per dag aan Sims Nieuws besteden. En soms komen teamleden er na een tijdje achter dat dat allemaal niet goed meer te combineren is.

Hikari-desu heeft daarom helaas besloten om ons team te verlaten: we vinden dat ontzettend jammer want ze was nog niet zolang moderator op ons forum maar sommige dingen, zoals school, gaan gewoon voor.

Namens het team wil ik Hikari-desu ontzettend bedanken voor alles wat ze gedaan heeft, gelukkig blijft ze gewoon actief op ons forum en kunnen we haar altijd even mailen als we ergens hulp bij nodig hebben.

Hiki – webmaster Sims Nieuws

5 reacties

  1. Jammer dat je gaat,maar school gaat nu eenmaal voor het plezier. En later heb je weer plezier van je school 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *