De Sims 3 Store: sneak peek op nieuwe set

Het is weer de eerste donderdag van de maand en dat betekend dat De Sims 3 Store vandaag weer geupdate gaat worden met nieuwe sets. Deze sneak peek op of The Sims Facebook pagina neergezet. Waarschijnlijk wordt dit dus 1 van de sets die vandaag online komen.

Als ik de omschrijving zo lees krijgen we de komende tijd wel meer nieuwe sets rond thema’s die te maken hebben met de release van De Sims 3 Bovennatuurlijk op 6 september 2012.

Do you believe in Fairy Tales? Take a sneak peek at what’s coming to The Sims 3 Store.

7 reacties

  1. Oeeh dit is een van de weinige store sets die mij wel aanspreekt! Ik vind het alleen een beetje stom weer dat ze dit niet in Supernatural duwen, maar anyway; ik vind het er leuk en schattig uitzien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *