Nieuwe set en premium materiaal op De Sims 3 Store

Le Cirque-viering!
Kom maar binnen, Jan en alleman! Neem plaats en sta versteld! Van meubels tot kleding, deze set bevat alles wat je nodig hebt om het stralende middelpunt te worden in Le Cirque-viering!
50 items voor 2550 Simpoints, na 10 augustus 2012 kost deze set 3000 Simpoints.

Deze set bevat ook premium materiaal: de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein; deze is nog niet los te koop op De Sims 3 Store.

7 reacties

  1. Er zit al een chocoladefontein in het spel, bij zo’n bruidsset (die uit de Sims 2 is overgenomen).

    Ik heb het zo even bekeken, maar de afgelopen maanden missen de sets aan creativiteit. Het is een standaard van bubbelbad, bank, muurdecoratie zonder functionaliteit, een speelmachine en wat nog meer. Ze bevatten allemaal hetzelfde, maar dan in een ander thema.

  2. Ik vind de meubels niet zo leuk, maar de kleren opzicht wel =D Ik heb op het moment echt wel iets aan aparte kleding, want dat wil ik allemaal gebruiken in Mooonlight Falls ^^ Misschien dat ik hem haal, maar ik zie nog wel

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *