Dingen die Gamesradar leuk vind aan De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Engelse gamessite Gamesradar heeft een leuk artikel online gezet met allerlei zaken die zij leuk vinden aan De Sims 3 Bovennatuurlijk.

There are two very different Fortune Teller career paths
Fortune Teller is a new career in the Sims 3 Supernatural, but just as is the case with some of the game’s other career paths there’s more than one way to play. Since it is a supernatural expansion, you’ll have the option of turning your Sim into a mystic Fortune Teller with the power to see into the future for realsies, just in case you want to take things super seriously. If you’d rather play a more… realistic version of the profession, you can do that too, swindling people out of their money and scamming the world into believing your crystal ball is more than smoke and mirrors.

| Gamesradar: The Sims 3: Supernatural – 6 things we love |

Bron: Simprograms

2 reacties

  1. Even een snelle vertaling voor de mensen die net zoals ik wat minder bedeeld zijn in het engels:

    Waarzegger is een nieuwe carriere in de sims 3 bovennatuurlijk, maar net zoals de andere beroepen van het spel is er meer dan een manier om het te spelen. Omdat het een bovennatuurlijke uitbreiding is kun je spelen als een mystieke waarzegger die de kracht heeft om in de toekomst te kijken, maar je kunt ook voor wat realistischer gaan en het spelen als een beroep van oplichting door mensen te laten geloven dat de kristallen bol meer is dan rook en spiegels (?)

    Maar ik kan ook niet wachten tot 6 sept!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *