De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands On: nederlandstalige verslagen

We hebben voor jullie een lijst met de hands on verslagen van de Nederlandstalige fansites die op dinsdag 10 juli 2012, op het kantoor van EA Benelux, De Sims 3 Bovennatuurlijk hebben kunnen spelen.

Een lijst met verslagen van de internationale fansites zetten we komend weekend online.

Het was een dag vol informatie en een allereerste goede indruk van het nieuwe spel. Ik zelf ben redelijk enthousiast geworden van het spel. Ik ging er met een neutrale indruk heen en had het idee van: Ik zie wel of dit pakket wat wordt of niet! Maar het wordt inderdaad een heel mooi en goed gevult pakket waar de meeste van onze sims fans heel blij mee gaan zijn. Of ik veel ga spelen met de nieuwe wezens, weet ik nog niet maar ik ga de nieuwe uitbreiding sowieso aanschaffen voor alle leuke nieuwe coole dingen!

| Sims Nieuws: De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands On: alles op een rijtje |

Een van de elixors is het Tragische Clown elixor. Deze zal de Sim die hem drinkt of over zich heen krijgt verandert in de tragische clown van oudere Sims spellen, inclusief de klunzigheid en de drama. Een andere is het Zombie elixor, normaal kun je geen zombie worden, dit zijn NPC oftewel niet speelbare Sims. Met het elixor kan dat wel, je Sims zal dan 3 dagen zombie blijven. Interacties bestaan Arrrgh, Aaaargh Arrrrggggh en Herrrsssenss. Helaas ben ik er niet achter gekomen wat er met de sim na deze 3 dagen gebeurt, hiervoor hield mijn spel er al mee op.

| Simlicious: Preview De Sims 3 Bovennatuurlijk |

De Sims 3 Bovennatuurlijk is een leuke uitbreiding waarvan we zeker nog niet alles gezien hebben. Het spel heeft veel nieuwe leuke mogelijkheden en het is ontzettend leuk om met de bovennatuurlijke Sims te spelen. Gelukkig zijn er ook nieuwe populatie-instellingen toegevoegd waarmee je kan instellen welke bovennatuurlijke wezens automatisch door het spel mogen worden aangemaakt. We willen hierbij graag EA Games nog bedanken dat we aanwezig mochten zijn op de Bovennatuurlijk hands-on. De Sims 3 Bovennatuurlijk ziet er fantastisch uit en we kunnen niet wachten tot het in de winkels ligt!

| Pinguintech: De Sims 3 Bovennatuurlijk hands-on |

De Sims 3 Bovennatuurlijk heeft voor ieder wat wils. Er zijn veel nieuwe objecten en accessoires. Ook de buurt ziet er indrukwekkend uit met mooie huizen en openbare gebouwen waar genoeg is te ontdekken. Aan jou de taak om de mysteries van Moonlight Falls te ontrafelen.

| Simsplanet2: De Sims 3 Bovennatuurlijk sneak preview |

Er is een soort kringloopwinkel met elixers en ingrediënten. Mijn Sim ging er ook heen, maar helaas is de winkel niet 24 uur per Simdag open. Het idee in de winkel is dat je er verschillende ingrediënten kunt krijgen. Maar je kunt er niet alles tegelijk vinden, aangezien het een kringloopwinkel is. Dus maar een paar items van iets per keer. En de beschikbaarheid verandert dus voortdurend. Dus je kunt er de volgende dag weer andere items krijgen. Zoals met een gewone kringloopwinkel, kunnen Sims er ook heen om hun eigen elixers en ingrediënten te verkopen. De waarde van items zal na verloop van tijd dalen. Dus je moet snel zijn om het met winst te verkopen. Voor een snelle verkoop, kun je eens proberen om je items te verkopen tijdens volle maan.

| SNW: De Sims 3 Bovennatuurlijk hands on |

De spoken in de Sims 3: Bovennatuurlijk zijn nog steeds de ouwe vertrouwde spoken die we al kenden uit het basisspel. Alleen kun je ze nu dus al in CAS maken, inclusief peuter-, kinder- en tienerspoken. Leuk detail is dat je ook kunt kiezen waaraan je spooksim aan is overleden in CAS menu.

| Simparool: De Sims 3 Bovennatuurlijk preview |

Als er nog een verslag ontbreekt meld het dan even dan updaten we de lijst.

9 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *