Origin: reserveer De Sims 3 Jaargetijden limited edition € 39,99

Relax in stijl in de IJs Lounge

Reserveer De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition en ontvang de exclusieve IJs Lounge. Deze stijlvolle sociale club kan in elke wereld uit De Sims 3 worden geplaatst en is beschikbaar in alle seizoenen. Het is een geweldige plek voor je Sims om op een hete zomerdag te chillen of onderdak te zoeken tegen de koude winterwind. Deze locatie is inclusief nieuwe ijsvoorwerpen die op elk kavel kunnen worden geplaatst om het leven van je Sims wat cooler te maken.

Bouw een hangplek in het huis van je Sims: ontvang andere Sims in stijl met de elegante ijsbar, barkruk en bartafel.

Maak de alledaagse omgevingen van je Sims een tikkeltje cooler: voorwerpen zoals de eetkamerstoel, tafel, koffietafel, bank en tweezitter van IJsplosie geven elke kamer van je Sim een aparte uitstraling.

Doe iets leuks met de architectuur: de IJs Lounge bevat ook architectonische elementen om de gebouwen van je Sims een subtiele make-over te geven. Installeer de ijskolom, dubbele deurboog, kroonluchter of wandlamp voor wat ijskoude flair.

Laat je Sims op een warme zomerdag in zee zwemmen, naar appels happen in de herfst, hun snowboardkunsten testen in de half-pipe of de lentebuien verwelkomen met een kleurrijke paraplu en een dansje in de regen! Gloednieuwe activiteiten brengen het gevoel van elk seizoen tot leven. Je Sims kunnen hun lippen tuiten in het kushokje tijdens het Lentefestival, of kijken welke Spookdagverrassing ze te wachten staat in het spookhuis. Kleed je op het weer met de nieuwste mode. Kies uit regenjassen en winterkleding. Met nieuw eten en nieuwe decoraties en weereffecten kunnen je Sims genieten van de continu veranderende seizoenen en op een unieke manier met het leven spelen!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Verblijd je Sims met nieuwe activiteiten voor elk seizoen: of ze nu een knusse iglo bouwen, een enge pompoenlantaarn maken, van de duikplank springen of gloednieuw vuurwerk afsteken, je Sims vinden altijd wel iets nieuws om te doen.

Bezoek gezellige seizoensfestivals: Sims kunnen aan een sneeuwballengevecht meedoen op het jaarlijkse Winterfestival, hun gezicht laten schminken op het Zomerfestival, met de beentjes van de vloer gaan op het Lentebal of naar appels happen op het Herfstfestival.

Geniet van de pret en de uitdagingen van het veranderende weer: speel met Moeder Natuur en geniet van nieuwe weerseffecten en de reacties van je Sims! Sims kunnen nu een kleurtje krijgen, door bliksem worden getroffen of zelfs verkouden worden!

Haal het buitenleven naar binnen: Je Sims kunnen nu het recept voor pompoentaart leren of hun huis aankleden met nieuwe meubels en decoratievoorwerpen. Elk seizoen verwelkomt andere nieuwe voorwerpen. Krijg op tijd een kleurtje voor de zomer in de bruiningscabine, of begroet de feestdagen in stijl met huisverlichting- en decoraties.

Kleed je op het weer: dos je Sims uit met nieuwe stijlen voor het seizoen, inclusief winterkleding, regenjassen en paraplu’s en nieuwe Spookdagpakken!

Verwelkom geheimzinnige bezoekers: nieuwe weerpatronen zijn niet de enige dingen die in de lucht verschijnen! Sluit vriendschap met een buitenaardse bezoeker en gebruik zijn UFO om je buren te ontvoeren, een openbaar kavel binnen te vallen of naar de sterren te reizen.

| Origin: De Sims 3 Jaargetijden Limited Edition |

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *