Curtis Paradis over The Sims Community Day en meer

Afgelopen week is een groep webmasters overgevlogen naar het hoofdkantoor van EA in Amerika. Ze hebben daar De Sims 3 Bovennatuurlijk gespeeld en ook (dit was de grote ‘verrassing’) De Sims 3 Jaargetijden die de dag erna bekend is gemaakt.

Curtis Paradis was er ook bij en heeft over deze dag, en de 2 nieuwe De Sims 3 uitbreidingen, deze video online gezet. Als er nog meer verslagen online komen van deze The Sims Community Day dan melden we dat uiteraard.

6 reacties

    1. Hij zij ook dat ze geen pasen hadden en geen halloween, maar dat de sims hun eigen feestdagen hebben (als ik het goed heb begrepen :P) Dus dingen die er op lijken, want ze hebben wel de maretak, dus dan zou het raar zijn als er geen kerst was 😮 lijkt mij dan..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *