Je kunt gewoon niet zonder!

Curtis Paradis over The Sims Community Day en meer

Afgelopen week is een groep webmasters overgevlogen naar het hoofdkantoor van EA in Amerika. Ze hebben daar De Sims 3 Bovennatuurlijk gespeeld en ook (dit was de grote ‘verrassing’) De Sims 3 Jaargetijden die de dag erna bekend is gemaakt.

Curtis Paradis was er ook bij en heeft over deze dag, en de 2 nieuwe De Sims 3 uitbreidingen, deze video online gezet. Als er nog meer verslagen online komen van deze The Sims Community Day dan melden we dat uiteraard.

6 gedachtes over “Curtis Paradis over The Sims Community Day en meer”

    1. Amber

      Hij zij ook dat ze geen pasen hadden en geen halloween, maar dat de sims hun eigen feestdagen hebben (als ik het goed heb begrepen :P) Dus dingen die er op lijken, want ze hebben wel de maretak, dus dan zou het raar zijn als er geen kerst was 😮 lijkt mij dan..

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>