30 reacties

 1. er komen langzaam toch wat min puntjes boven water

  las dat er geen sleeen komen
  ook dat de waterglijbaan niet terug keert (die bewaren ze zekker voor de store)

  dus ben benieuwd wat voor min puntjes er nog meer komen

  1. Maar we weten ook nog maar een klein deel denk ik. En de verwachtingen zijn zo hoog dat The Sims Studio daaraan denk ik nooit zal kunnen voldoen. 🙂

    1. Ik weet ook wel bijna zeker dat ze dingen voor de store bewaren, en dat zou ik wel erg jammer vinden, maarja, wat ik tot nu toe heb gezien ziet er al mooi en goed uit!

  1. Nou, precies wat Ans zegt, dit is een demo. Hier laten ze alles in zien wat ze willen laten zien. Ik zag laatst ook bij Bovennatuurlijk dat sommige ‘moodlets’ geen plaatje hadden.

   1. Klopt. Maar doorgaans zijn expansion packs al klaar bij de aankondiging. Het enige wat ze dan nog doen is eventueel foutjes er uit halen want de journalisten zijn een soort van “beta” testers.

    EA is gewoon vrolijk weer bezig met de volgende expansion pack en de Sims 4 tegelijk.

  1. ^ Maar jullie vergeten Bovennatuurlijk nog. Voor de mensen die die kopen (zoals ik) wordt het wachten gelijk minder. Zodra Bovennatuurlijk uit is is het al een maand minder, + het feit dat iedereen ook nog tijd nodig heeft om alles te zien. Dus dat maakt het wachten minder. We hebben ook zo lang gewacht op Beestenbende, en dit is meer dan het wachten waard!

   Trouwens, superleuke screen! 😀

   1. ik hoef maar 2 dagen (ofzo) op bovennatuurlijk te wachten na de vakantie want ik had dit jaar laat, dat krijg je dit jaar in het noorden 😀

 2. Ja dat is zo ik koop bovennatuurlijk ook, die is bijna uit (voor mij) want ik heb nog 2 weken vakantie en die vliegen voorbij. En dan heb ik nog aleen 2 schoolweken en dan is hij er ;D en dan kan ik weer een maand vooruit opeen nieuwe uitbreiding 😉 HAPPY

  1. Ik moet de 20ste naar school ook nog 2 weken wachten en bovennatuurlijk komt!!! Koop ook Jaargetijden (al wachtte ik daar niet zo op, want ik heb de voorgaande sims niet echt gespeeld). Ik reserveer Bovennaturlijk op 3 september (dan ben ik jarig, een cadeautje voor mezelf!)

 3. ja ik heb ook een minpuntje ontdenkt (kan zijn dat het evengoed komt of dat het al ergens geschreven staat maar ik lees dat niet allemaal :P) maar ik mis kerstmis?

 4. kerstmis komt volgens mij in een andere vorm, ze mogen het mischien niet kerstmis noemen omdat het met een bepaald geloof te maken heeft.
  e

  1. De laatste jaren wordt er in Amerika(en misschien wel meer landen) idd moeilijk gedaan over kerstmis. Als je erover nadenkt gaat het eigenlijk helemaal nergens over, maar ik denk dat EA liever op safe speelt 🙂

  2. en pasen dan ? dat is een cristelijk feest
   in de trailer heb ik gezien dat je eitjes kan zoeken,
   en tegenwoordig wordt pasen gelinkt met eitjes

   1. Veel internationale feestdagen komen terug, zoals Halloween, Pasen en Kerstmis. Alleen noemen ze het niet onder die naam, omdat mensen hebben geklaagd. Nu noemen ze het: eitjes zoeken, verkleedtocht en cadeautjes verstuur dag. Je kan het je zelf inbeelden als kerstmis, etc.

    1. oeps !!
     sorry maar toen dat ik mijn reactie plaatste stond die van vogelzang er nog niet.
     sorry
     maar wat ik bedoelde komt eigenlijk neer op wat vogelzang zei.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *