De Sims 3 Jaargetijden: patch details

Er gaat de komende maanden flink wat veranderen in De Sims 3 door middel van patches.

Rond de release van De Sims 3 Bovennatuurlijk komt er een patch online waarmee je de nieuwe wezens beter kunt beheersen en ook je Sims worden daarna niet meer automatisch beroemd. We hebben we er in deze post op onze homepage al aandacht aan besteed.

Maar ook voor De Sims 3 Jaargetijden komen er flinke veranderingen aan. Zo heeft SimGuruGraham op Twitter laten weten dat er rondom de release van De Sims 3 Jaargetijden een patch komt waarna het mogelijk is om alle automatische herinneringen uit kunt zetten.

By the way, for those who have been asking for it… there’s an option to fully disable automatic memories coming alongside Seasons.

39 reacties

  1. er komen de hele tijd toch vanzelf herinneringen in dat soort plakboek van je sims? dat kun je nu dus uitzetten als je wilt. dan komen er alleen herinneringen in die je zelf maakt.

 1. Ik heb begrepen(staat ergens op simsvip)dat er ook een verandering in CAS komt zodat je kan aanklikken welke kleding geladen moet worden zodat je niet steeds hoeft te wachten totdat al je kleding geladen is.(wat bij sommige mensen nogal lang kan duren omdat die nogal veel kleding hebben ook uit de store)Als dat zo is ben ik wel erg blij.

 2. Ehm, waar haal je dat vandaan? Zou wel jammer zijn, maar opzich, het zit er al wel een beetje in met levensweg en na middernacht. Ik heb liever nog dat je een winkeltje kunt beginnen…

 3. Maar hoe weten de youtubers het dan? Link eens een filmpje.
  De appartementen zitten bij sims 2 in university, in sims 3 in na middernacht. In levensweg heb je dat schoolgedoe (diploma, kostschool).

   1. Aha, sorry. Ik heb nooit zoveel sims 2 gespeeld en ik weet er ook niet zoveel meer van (ik heb ze uberhaupt niet meer). Is er veel verschil tussen studenthuizen en appartementen?

 4. Maar er staat niet waar hij het weer vandaan heeft. Dat is jammer. Maar na even goochelen op google kan ik nergens iets offieciels van EA vinden, dus; dat EA het er niet laat komen (en dat als feit brengen) is onzin. Maar waarschijnlijk wel waar, gezien het einde van de sims 3 al in zicht is. Ik heb het gevoel dat EA denkt; ‘wacht maar tot de sims 4, daar komt weer een university, maar eerst: alles weer opnieuw kopen!’
  Waarschijnlijk maakt EA nooit een reeks compleet, zodat je de volgende reeks koopt en hoopt dat het daarbij komt.
  Overigens doe ik niet mee aan de sims 4. Sims 3 is mooi en goed genoeg (en duur genoeg).

 5. heb liever dat ze met nieuwe uitbreidingen komen dan met een sims 4
  Denk dat de meeste sims 4 niet eens kunnen spelen met die hoge eisen wat hij dan aan je computer gaat stellen

  1. De minimum eisen zijn vaak niet eens zo heel hoog. Maarja als je het spel op zijn mooist wil spelen moet je inderdaad wel een sterke computer hebben.

 6. EA heeft simsnamen geregistreert tot en met de sims 13. Vooral om te zorgen dat anderen hun spel niet ‘de sims …’ gaan noemen. Maar toch, EA gaat door met sims-reeksen. Overigens; misschien is het nieuwe aan de sims vier wel dat hij zo weinig ruimte eist…

 7. Daarnaast heeft EA maar 10 EP’s en SP’s aangekondigd (niet dat ze er werkelijk zoveel maken, maar om zichzelf te verzekeren van hun namen). Jaargetijden is EP 8, Diesel SP 7. Er komt nog een accessoire-pakket uit. En dat is naar mijn vermoeden het einde voor de sims 3; ik denk dat EA meer mannetjes nodig heeft om aan de sims 4 te werken en daarom even snel de sims 3 afmaakt (vandaar dan dat tempo met katy perry, showtime, diesel, bovennatuurlijk en jaargetijden. Allemaal ongeveer in EEN! halfjaar…)

 8. vond de laatste pakketten ook best afgeraffeld, hopelijk is dat niet zo met bovennatuurlijk en jaargetijden en het eventuele accessoirespakket

 9. Laatste pakketten afgeraffeld? Nou, Katy Perry had superveel en Diesel is een van de leukste pakketten. Ik denk niet dat het het einde is voor de Sims 3, maar met EA weet je het nooit. Het is wel zo dat de Sims (1) in 2000 uit kwam, de Sims 2 in 2004, (4 jaar verschil) en de Sims 3 in 2009, dus dan kom je uit op 2013 :X.

  De Sims (1) had 7 uitbreidingen, de Sims 2 had er 8, dan denk ik dat er nu 9 komen! Dus, Jaargetijden is niet de laatste. Eigenlijk, zou dat zomaar kunnen kloppen. De Sims 3 werd aangekondigd in 2008 op de E3, klaar in 2009 dus dan zou misschien het laatste Accessoirespakket (als alles volgens plan gaat) in 2013 uitkomen, en dan is De Sims 4 al aangekondigd. Dus ik denk dat er nog twee accessoirespakketten en één uitbreiding na Jaargetijden komen.

 10. Alle woorden uit de trailer van jaargetijden op een rijtje (hoop dat ik er geen vergeten ben)

  Seizoenen
  Sneeuw
  Hagel
  Zon
  Plassen
  Stunts
  Happen
  Pompoenen
  Lollig
  Lekkers
  Maskers
  Eieren
  Sneeuwballen
  Sjaals
  Handschoenen
  Schaatsen
  Hoeden
  Brillen
  Vlotten
  Duiken
  Kleurtjes
  Slingers
  Kostuums
  Festijnen
  Cadeaus
  Bloesems
  Taarten
  Wedstrijden
  Hoefijzers
  Doelen
  Water
  Lucht
  Regen
  Het leven

  1. Maar er staat ook geen lentefestijn tussen, maar wel gewoon festijnen, dus misschien zit er toch nog een kerst gerelateerd festijn bij voor winter ;). Je weet maar nooit.

   1. Je kunt sowieso al een beetje kerst spelen. Je hebt kerstdecoratie op de store (ook gratis) en met levensweg kun je elkaar cadeautjes geven. Ik zou niet weten wat EA nog moet toevoegen, misschien een kerstman en een gemoedstoestand?

    1. Ik heb gister wel iets gelezen over kerst in de Sims 3, ook via Sims nieuws doorgelinkt naar een revieuw waar dat in stond.

 11. Ik denk eerlijk gezegd dat de sims 4 in de eerste helft van 2014 komt. Dat ze hem volgend jaar aankondigen en dat er dan weer een heel mediacircus begint. Ik ben benieuwd naar de sims 4 in elk geval, en ga hem zeker kopen (ookal is de sims 3 duur geweest)

 12. Vroegah bij de sims 1, als je dan kerstkoekjes had gemaakt en een openhaard en een kerstboom had.
  En er voor zorgde dat je sims voor 00:00 in bed lagen
  dan kwam de kerstman langs ;3 om een kado te droppe

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *