De Sims 3 Store: chocoladefontein nu ook los te koop

Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein (Premium Materiaal)

Gegarandeerd de heerlijkste representatie van Newtons zwaartekrachtwet die je ooit hebt gezien: je mening over stukjes fruit aan een stokje zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein hebt gedoopt! Het indrukwekkende tafeldisplay met vijf fluweelzachte smaken om uit te kiezen, maakt de Chocoval Chocoladefontein perfect voor bruiloften, verjaardagsfeestjes en allerlei vieringen.

Daarnaast is het ook een leuke traktatie voor je vrienden en familie op een speciale zaterdagavond, als zondagmiddagbrunch, naschoolse verrassing op dinsdag, energierijk ontbijt op donderdag, als tussendoortje op maandag en gewoon omdat het lekker is op woensdag! Met de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein is decadente verwennerij meer dan alleen de droom van chocoladeliefhebbers… het is WETENSCHAP!

1 item voor 500 Simpoints.

3 reacties

  1. Aaah, aardbeien met chocola! Wat boffen die sims 🙂
    Maar ik ga het niet kopen. Ik heb uberhaupt geen simpoints meer, en daarnaast vind ik 500 simpoints wel erg duur…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *