SN review: Lucky Palms voor De Sims 3

“Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Lucky Palms vandaag nog! In De Sims 3 Lucky Palms draait alles om rust en ontspanning! Door de vele parken, recreatieve locaties en een bloeiende culinaire gemeenschap, zul je je in een groene oase midden in de woestijn wanen. Deze woestijnstad bestaat uit prachtige tuinen, moderne gebouwen en knusse huisjes. die op de over van een smetteloos meer zijn gebouwd. Midden in de stad ligt een mysterieuze put, waarvan men zegt dat die de wensen van Sims met een puur hart uit laat komen… Wat ga jij wensen?”

Aldus de Sims 3 Store, maar wat vinden wij nu van Lucky Palms? Een geschikte wereld om met je kinderen te wonen of een hele fijne wereld om te feesten?

| SN review: Lucky Palms voor De Sims 3 |

The English version of our Lucky Palms review will be online next week.