De Sims 3 Store: 1000 Simpoints kado op je officiële account?

Als je inlogt op de officiële De Sims 3 site en dan naar je account gaat zul je zien dat er onder je avatar staat: Verzilver gratis simpoints. Als je daar op klikt krijg je 1000 Simpoints erbij.

Dit is gelukt bij Hiki’s account en bij mijn account dus we hopen dat dit bij iedereen werkt maar dat weten we dus niet zeker. Het kan een bug zijn want waarom we opeens 1000 Simpoints krijgen …

138 reacties

 1. Bij mij is het ook gelukt, opeens stonden er heel veel spellen bij die ik allang had geregistreerd. Miss door een foutje van EA dat we daarom simpoints krijgen?

 2. Jaaaa! Het is nu wel gelukt!
  Het is opeens in het engels, en je krijgt ook een hele engelse tekst met licentie-overeenkomsten? Ik denk niet dat het een bug is. Dank je wel Hiki!

 3. bij mij is het ook gelukt! eerst lag in in bed en toen bekeek ik dit allemaal op mijn iPhone. maar gelukkig lukte het wel op de pc 😀

   1. Ik heb zonet pas mijn basisspel geregistreerd –‘
    En nu zoek ik mijn andere spellen. Zeker WA, want krijg je daar ook geen 1.000 simpoints bij?

 4. Bedankt voor dit bericht! Dankzij jullie heb ik nu 1000 extra Simpoits!

  Voor degenen die t niet kunnen vinden: mijn pagina -> onder je profielfoto

 5. Bedankt, bij mij is het ook gelukt. Je krijgt ze volgens mij omdat de voorwaarden verandert zijn. Heb alleen in de snelheid ze niet gelezen. Mmm…..zal toch niks bijzonders zijn? Misschien dat iemand anders ze nog leest.

 6. Ik heb meteen de chocoladefontein en de multitab gekocht! Wou ik allang hebben, maar mijn ouders zouden het niet goed vinden om weer simpoints te kopen! I Hartje EA (en hun fouten!
  )

 7. Hm, denk dat je het basisspel moet geregistreerd hebben. Jammer genoeg heb ik die overgekocht van een vriendin die het ook geregistreerd had, en nu heb ik er blijkbaar geen kans op…

 8. Bij mijn account (waar alleen showtime op is geregistreerd) krijg ik niks te zien terwijl het op m’n zus dr account wel verschijnt. Opnieuw inloggen werkt ook niet bij mij :S

 9. Nope, bij mij is het niet gelukt, maar ik heb wel het basisspel geregistreerd ;). Heel vreemd. Op welke taal hebben jullie hem staan?

  1. Gewoon op Nederlands, maar volgens mij maakt dat niks uit. Zeer frustrerend dat ik en nog meer mensen het nog steeds niet te zien krijgen. Ik zit als een bezetene steeds opnieuw in te loggen xd

    1. Je bent niet de enige hoor. Ik heb al meerdere suggesties van anderen geprobeerd, maar het wertk nog steeds niet 🙁

 10. Ik denk dat het erg druk is op de site want ik kon ook niet meteen op de site en moest meerdere keren proberen.
  Opnieuw inloggen moest ik ook doen en toen zag ik ze staan.
  Wat mij opviel is dat als je ze verzilverd hebt je ineens 4 spellen opnieuw hebt geregistreerd?
  Dat terwijl ik die spellen al eeuwen geleden had geregistreerd.Beetje vreemd.

 11. Met 1 account lukt het wel, met een ander helemaal niet hoe vaak ik ook in en uitlog.

  Maar ja .. niks aan te doen. Misschien komt het ook omdat ik op het account dat wel lukt alle EPs en SPs heb geregistreerd en op het account waar het iet lukt alleen De Sims 3 basis spel?

    1. Ik zie dat de spellen die opnieuw geregistreerd worden verschillend zijn maar wel steeds 4 volgens mij.

    2. Niet alles, want ik heb Diesel en Katy Perry Pakt Uit niet en ik heb ze gewoon gekregen.

 12. jongens ik heb ondekt dat ze op de gamescom wel sims 3 spelen hun zijn de eerste die bovennatuurlijk en jaar…
  spelen trouwens bij mij is het niet gelukt jammer hat het
  wel kunnen gebruiken

 13. Bij mij lukt het ook niet.. 🙁 Heb 9 spellen in totaal geregistreerd, en alle instructies en tips van hierboven geprobeerd 😉

 14. Echt ontzettend bedankt dat jullie dit op de site zetten, ik was van plan op 1000 simpoints te kopen, maar nu heb ik ze dus gratis!! Ik weet nog niet wat ik ervan ga kopen, maar dat ik iets ga kopen is zeker!! 😉

 15. Ontzettend bedankt als ik hier niet was wezen kijken had ik nooit door dat ik er 1000 simpoints gratis bij kon krijgen,en het is nog gelukt ook.

 16. Ik heb onderdelen uit de india set en een paar dingen die ik altijd al wilde kunnen “kopen”. Hartstikke bedankt SimsNieuws!
  (en maar goed dat ik iedere dag even op jullie site kijk 😉 )

 17. Waar moet je precies kijken, op mijn pagina of mijn store account?
  Ik heb al meerdere keren opnieuw ingelogd maar ik zie nog niks staan :/

 18. bij mij lukt het natuurlijk niet, na een paar keer inloggen en uitloggen gaat het nog altijd niet. ik denk dat ik het zal opgeven met proberen. 🙁

 19. YEEESSSSSS, ik denk, ik kijk nog ff op mijn pagina, en nu staat hij er wel bij! Dus even een tip: is het niet gelukt? kijk een uurtje later weer terug. Bedankt sims-nieuws!

  1. Het is direct onder je avatar en je ziet een stapel muntjes ernaast. Als het er niet staat, probeer opnieuw in te loggen.

   bij mij is het gelukt! 😀

  1. Maar dan lukte het toch niet?
   Of bij jou wel? Gezien je simpoints cadeau kunt geven zou ik zeggen; zorg dat je een account hebt met 3000 simpoints en koop een wereld!

 20. Oh het kan niet je kan alleen maar nieuwe simpoints kopen om cadeau te geven. Maar: ik kan wel voorwerpen kopen en dan aan mezelf cadeau geven dat kan wel :). Misschien ook nog een paar accounts erbij maken.

 21. ^ De chokolodefontein is ook een aanrader. Ik heb die en de multitab gekocht van de eerste 1000, en van de tweede 1000 een hoop spullen, kapsels en kleren.

 22. Eigenlijk hou ik alleen van premium materiaal en Werelden. want premium materiaal heeft aanvullende spelmogelijkheden. Eigenlijk zouden ze Premiummateriaal in Accesoirespaketten moeten doen.

  1. Liever niet dat ze het in accessoirespakketten doen! Ik heb die namelijk niet, en als ik die koop moet ik alles opnieuw installeren, integendeel tot store-materiaal. Maar het nadeel daarvan is dat het zo rottig koopt.

 23. Heeft trouwens iemand de licentie-overeenkomst gekopierd? Ben erg benieuwd naar wat er ongeveer instaat. Volgende keer klik ik niet zo snel op ‘accepteren’ 🙂

 24. Ik heb al drie keer opnieuw ingelogd, 28 keer op F5 gedrukt, maar nog steeds geen 1000 SimPoints. Ik word toch wel echt een beetje boos.
  Ik heb alle games, dus ik zou het wel leuk vinden als ik voor mijn vele bekostigen ook eens een vergoeding terug kreeg. 😐

 25. Ik zou EA nu het liefst willen boycotten, maar aangezien De Sims 3 Jaargetijden op komst is, zou het een beetje raar zijn als ik iets boycot en dan toch een product koop. Niet dat EA mijn boycot serieus en in behandeling zou nemen…

 26. bij mij lukt het ook niet. Super jammer, ik heb alles wat de sims ooit gemaakt heeft ( 1, 2 en 3) en alle expansions erop geregistreerd staan… Inloggen, f5 etc, het maakt geen verschil.

  1. ja gisteren was de site offline voor onderhoud.
   ik hoop dat de mensen die gisteren geen 1000 simpoint vonden dat die er nu wel krijgen.

 27. Ik heb gisteren al mijn EP’s en SP’s geregistreerd en ik kreeg daarna ook gratis simpoints. Het ligt denk ik aan uitbreidingen en accessoire pakketen? o:

 28. Ik heb sowieso altijd alles al geregistreerd en alles gekregen wanneer het beschikbaar was. Heb alleen niet deze “extra” 1k points. 😛

  1. een groot aantal mensen ziet het ook niet hoor: je bent niet de enige. We weten ook niet goed waarom de een het wel en de ander het niet ziet 😕

 29. Zonde, volgens mij is het opgelost. Op mijn account is het gelukt. Maar op mijn vriends account waar alle spellen tot aan Levensweg zijn geregistreerd lukt het niet :\ ook niet na opnieuw inloggen.. Zonde..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *