Gamescom 2012: Fransor is erbij vandaag

Fransor zit vandaag in Keulen – Duitsland voor de Gamescom 2012. Ze zal daar wat presentaties bijwonen van De Sims 3 Bovennatuurlijk, De Sims 3 Jaargetijden en waarschijnlijk ook Simcity. Fransor heeft de vragen meegenomen die jullie op ons forum konden stellen en hopelijk kan ze de meeste daarvan beantwoord krijgen.

In de afgelopen jaren zijn er altijd meer mensen van het Sims Nieuws team naar de Behind Closed Doors presentaties geweest, maar dit jaar kunnen de Nederlandstalige fansites maar met 1 teamlid bij die Behind Closed Doors presentaties zijn.

Fransor zal zo nu en dan wat tweeten op ons Twitter account maar of dat ook mag tijdens de presentaties weet ik niet.

| Sims Nieuws Twitter |

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *